Beoordelingen Goedkoopste Hypotheekadviseur 2012

Op deze pagina staan beoordelingen gepubliceerd van onze klanten uit 2012. Op verzoek van de klanten worden hun naamsgegevens soms beperkt weergegeven. De klantervaringen zijn alle authentiek en met toestemming van de klant geplaatst!

Bekijk hier alle beoordelingen tot nu toe.


Verburg, 28 december 2012 22:49 uur beoordeling: 9

"Zeer goed zowel inhoudelijk als in de communicatie en service en dit tegen een scherp tarief."

Anneke L, 21 december 2012 14:49 uur beoordeling: 8

"Snelle, vriendelijke service en heldere toelichting. Kortom een erg prettige ervaring."

Frank W., 11 december 2012 20:43 uur beoordeling: 9

"Remko heeft ons fantastisch snel en adequaat geholpen met het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering. Hij geeft duidelijke en eerlijke informatie verstrekt en niet geprobeerd ons in een richting te duwen. Ook voordat we een opdracht hadden gegeven was hij open met het verstrekken van informatie. Kunnen veel tussenpersonen iets van leren."

Verheij, 10 december 2012 21:55 uur beoordeling: 10

"Via internet kwam ik in contact met FACN. Ik had snel een hypotheek nodig. Dit werd door FACN binnen enkele dagen geregeld. Het wachten was slechts op de Bank. Alle vragen worden snel beantwoord en FACN levert wat beloofd. Voor mij was het een plezier om met FACN zaken te doen."

G.J. van der Stroom, 1 december 2012 09:08 uur beoordeling: 9

"Bijzonder goede ervaring. Erg behulpzaam"

Jaap van Staveren, 29 november 2012 18:02 uur beoordeling: 8

"Mijn ervaring is positief en heeft geleid tot het afsluiten van een ORV. Kon zowel telefonisch als via internet mijn vragen stellen en ben op vriendelijke, geduldige en deskundige wijze benaderd."

M. van Loon, 28 november 2012 23:49 uur beoordeling: 9

"Ik kan u de heer Grijm van FACN van harte aanbevelen. Ik ben aangenaam verrast door de voortreffelijke bemiddeling bij het tot stand komen van de hypotheek. Snel, accuraat maar bovenal deskundig. De lat ligt hoog bij FACN veronderstel ik. Voor mij hebben ze de verwachtingen meer dan waargemaakt. bedankt daarvoor."

René L., 8 november 2012 09:02 uur beoordeling: 9

"Prettige en correcte afwikkeling, voornamelijk per mail en telefoon. Doen wat er wat wordt gevraagd en tegen en fractie van de kosten die een andere bemiddelaar in rekening dacht te moeten brengen voor het bijlenen binnen een bestaande hypotheek."

Linda Kuk, 26 oktober 2012 13:49 uur beoordeling: 9

"Na verschillende gesprekken met hypotheekadviseurs, daar een vervelend gevoel aan overgehouden. Via internet terechtgekomen bij FACN voor een execution only hypotheek en overlijdensrisicoverzekering. Alle klantervaringen die hieronder beschreven staan kloppen. Er wordt zeer snel gereageerd, Al mijn vragen werden beantwoord. Al met al helemaal tevreden en zou echt iedereen aanraden om met FACN in zee te gaan. "

Marion de Wijn, 15 oktober 2012 12:45 uur beoordeling: 8

"prima geholpen. sommige dingen voor aanvraag hypotheek waren niet makkelijk maar FACN zet door. mijn dank voor alles."

Sandra Heere, 26 september 2012 12:37 uur beoordeling: 10

"Ik ben heel erg tevreden over facn,alles werd mij op een duidelijke manier uitgelegd. We hadden een goede samenwerking.ik kon altijd terecht als ik nog iets te vragen had of om feedback te krijgen over zaken. ik raad iedereen facn aan. met net dat extra meer."

Sunita G, 20 september 2012 11:52 uur beoordeling: 10

"Prima service, snel, accuraat en vriendelijk!"

Gerard, 18 september 2012 21:39 uur beoordeling: 9

"Wij hebben heel goede ervaringen met FACN in de naam van mevr. Meewis. Correcte afhandeling, snel en ze gaf de juiste informatie. We stuiten op de digitaal in te vullen gezondheidsverklaring van Meditel en kwamen daar niet uit. Na melding hiervan heeft mevr. Meewis een ouderwets in te vullen exemplaar toegestuurd. Alles verliep daarna vlot. We zijn een goede ervaring rijker. Onze complimenten. "

Duckers, 17 september 2012 20:10 uur beoordeling: 9

"Goede ervaring tot nu toe! 9+ ervaring is dat er geen wachttijden zijn. Zeer snelle en duidelijke informatie aan de telefoon."

R. Palluqi, 6 september 2012 12:18 uur beoordeling: 9

"Ik ben zeer goed geholpen, de hypotheekadviseur was ten aller tijden bereikbaar, behulpzaam, duidelijk in zijn afspraken, en uiteraard betaalbaar. Ik heb honderden euro's bespaard. Mijn complimenten voor de team FACN. Ik zal ze overal adverteren."

D. van Zoeren, 23 augustus 2012 7:51 uur beoordeling: 9

"Betrokken, snel en helder, dat is FACN! Wij hebben een hypotheek en onze ORV via FACN geregeld. Ondanks een ingewikkelde situatie rond de aankoop van het pand en de vele vragen die wij stelden, werden wij steeds snel en prettig geholpen. Ons belangrijkste probleem was: tijd tekort, we moesten supersnel een hypotheek regelen, anders ging de koop niet door. Dankzij Remko en Sietske is het gelukt binnen een dag na het aanleveren van het volledige dossier een finaal akkoord te krijgen!"

Lex van A, 21 augustus 2012 11:07 uur beoordeling: 8

"Ik ben steeds snel en adequaat geholpen door steeds dezelfde persoon. dat werkte erg plezierig en efficiënt."

Gerlof Schippers, 21 augustus 2012 8:12 uur beoordeling: 9

"Ondanks dat de hypotheekverstrekkers op het moment heel kritisch zijn.Zijn we heel accuraat door Remco geholpen. Mail wordt direct beantwoord en indien nodig meteen actie ondernomen, Als je al op de hoogte bent, welke hypotheekvorm voor je geschikt is, is FACN een echte aanrader ! Kosten waren van te voren duidelijk en zijn achteraf ook correct gebleken."

Marco Klop, 9 augustus 2012 9:43 uur beoordeling: 8

"Zeer snel geholpen en de polis etc. heel snel geregeld. Ben zeer te spreken over de kennis bij FACN en de klantvriendelijkheid. Ik sluit niet uit in de toekomst wederom gebruik te maken van de diensten die geleverd worden."

Sabrine S. 6 augustus 2012 9:15 uur beoordeling: 9

"Via een vriendin ben ik bij FACN terecht gekomen. Ik ben erg te vreden over de afhandeling. De hypotheek aanvraag is snel en correct afgehandeld."

M. van H. 3 augustus 2012 8:55 uur beoordeling: 9

"Op locatie en per mail had ik contact met FACN over een alimentatieverzekering in de vorm van een aflopende levensverzekering. FACN: Goede duidelijke uitleg. Geduld, ook bij herhaling van dezelfde vragen. Vlotte reacties per e-mail en inhoudelijk to-the-point. Volgens afspraak alles goed geregeld. Positieve ervaring!"

Jeroen, 24 juli 2012 23:12 uur beoordeling: 8

"Op aanraden van mijn neef ben ik bij FACN terechtgekomen. Bij mijn eerste koophuis kon ik de hypotheekadviseur dus al links laten liggen! Wel moet je je zelf enigszins willen verdiepen in hypotheken. Tijdens de hypotheekaanvraag zit Remko er goed bovenop en worden problemen snel opgelost. Zeer tevreden!"

Perry de Wit, 23 juli 2012 14:41 uur beoordeling: 10

"Ondanks de execution only een zeer positieve ervaring. Er waren wat dingen niet goed gelopen bij de verzekeraar, maar dit is allemaal perfect opgelost zonder dat ik er zelfs maar voor heb hoeven bellen. Het is dat ik maar één verzekering nodig heb, anders zou ik zo terugkomen."

Koos, 7 juli 2012 19:47 uur beoordeling: 9

"Levensverzekering voor een hypotheek binnen een paar dagen geregeld. Snelle en goede service!"

Jort Oldenhof, 5 juli 2012 16:32 uur beoordeling: 9

"Snelle en correcte afhandeling! Super!"

Mark Verboom, 2 juli 2012, 14:25 uur beoordeling: 9

"Na geschrokken te zijn van de kosten die de hypotheker rekende ben ik gaan zoeken op internet of dat niet goedkoper kan. Vrij snel ben ik bij FACN uitgekomen. Na een korte mailwisseling bleek al snel dat dit een goede optie zou zijn. Ondanks dat ik "maar" een execute only hypotheek ging regelen heb ik uitstekende service gekregen en goede begeleiding. Zelfs 's avonds en in het weekend werd er snel gereageerd op mijn e-mails. Aanrader!"

Dennis ten Hove, 1 juli 2012, 19:28 uur beoordeling: 9

"Ik ben enorm tevreden over de deskundigheid, goede service en niet te vergeten de snelle reacties bij mijn hypotheekaanvraag. Wat beloofd wordt, gebeurd. De uitleg bij de problemen tussen bank - FACN - klant is duidelijk en oplossingsgericht. Er wordt met een postieve houding meegedacht. De bemiddelingskosten zijn vooraf bekend. In de hypotheek is geen jaarlijkse doorlopende provisie of afsluitprovisie versleuteld. Een transparant vast bedrag dus. En doordat sprake is van execution only zijn de kosten laag. Kortom: goede service, betrouwbare bemiddelaar en lage kosten. Remko, bedankt!"

A.W.J. V., 25 juni 20: 47 uur beoordeling: 8

"heel tevreden over de behandeling voor onze verzekering Goede snelle afhandeling"

J. van den B., 20 juni 2012 15:04 uur beoordeling: 8

"Snelle afhandeling van de aanvraag. Alles per mail mogelijk en duidelijke uitleg gekregen. Verder goedkoop, fijn."

Sander, 17 juni 2012 12:18 uur beoordeling: 9

"Ik ben zeer tevreden over FACN. Altijd een snelle reactie, zeer behulpzaam en kundig. Ik zou FACN zeker aanbevelen!"

Hans P., 11 juni 2012 20:58 uur beoordeling: 10

"Via internet savonds bij FACN aangeland om een ORV af te sluiten. Snelle reactie op de aanvraag, offerte en aanvraagbenodigdheden lagen volgende ochtend al in de mailbox. De polis was ook snel en probleemloos geregeld. Het contact (in dit geval met Remko Grijm) is plezierig en de reactiesnelheid hoog. Duidelijke voorwaarden en goede informatie op de website. Aanrader!"

Robert van As, 5 juni 2012 22:59 uur beoordeling: 10

"Ik ben op zeer deskundige wijze geholpen door FACN om mijn hypotheek over te sluiten. Remko Grijm heeft mij zowel per email, telefonisch en op afspraak goed van informatie voorzien en aangegeven hoe ik moest handelen. Ook de nazorg vind ik een zeer goede zaak en daarom geef ik een zeer groot compliment aan FACN met dank voor jullie inspanningen."

Marco A, 29 mei 2012 14:09 uur beoordeling: 10

"Zeer positieve ervaring. Zeer snelle reactie op e-mails een zeer snelle afhandeling van verzekeringsaanvraag."

Marlou Rutten, 25 mei 2012 15:24 uur beoordeling: 9

"Het was voor mij en mijn partner de eerste keer dat we een hypotheek gingen afsluiten. We hadden wel advies vooraf gehad elders, maar door Remko en de informatie die hij ons heeft verstrekt hebben we alles goed onder elkaar kunnen zetten. Ook vonden wij het heel fijn dat het over de mail ging en niet in gesprekken omdat we het dan even konden bekijken en rustig konden nalezen en dan voor ons de goede beslissing konden nemen. Dus we zijn heel blij en tevreden met de gang van zaken. Vooral door het contact met Remko dat gewoon in de avonduren en de weekenden doorliep konden we snel tot onze keuze komen. Ik kan het aan iedereen aanraden die een hypotheek moet afsluiten in de toekomst!"

Rob Dijkhuizen, 24 mei 2012 16:34 uur beoordeling: 10

"Goede service bij het afsluiten van een ORV t.b.v. de hypotheek. In staat om snel te schakelen als er haast is geboden voor hypotheekverstrekking. Helemaal TOP!"

J.C., 13 mei 2012 13:59 uur beoordeling: 8

"Heel tevreden over het snel, correct en vriendelijk afhandelen van onze overlijdensrisicoverzekering"

Inge Schaap, 10 mei 2012 14:54 uur beoordeling: 8

"FACN heeft ons geholpen met het overstappen van een AOV met provisie naar dezelfde AOV zonder provisie. Het scheelt ons 30% per maand. We werden regelmatig op de hoogte gehouden over het verloop van de overstap en de beperkende clausule is komen te vervallen. Helemaal top!!!"

Joe, 2 mei 2012 16:21 uur beoordeling: 8

"tp is makkelijk te vinden en offerte is snel via de website of mail aangevraagd. Bij wijzigingen wordt er ook direct gereageerd. Al met al goede ervaringen er wordt duidelijk gecommuniceerd."

Jeroen R, 27 april 2012 14:44 uur beoordeling: 8

"Op basis van Execution Only heb ik met behulp van FACN een hypotheek afgesloten. Als je weet wat je wilt en een redelijke financiele achtergrond hebt is dit een goede manier om zonder verborgen kosten een hypotheek te regelen. Het hele proces verliep vlot, en vragen per email zeer snel beantwoord. Kortom met de juiste kennis is execution only van FACN een aanrader"

Dennis Grotegoed, 25 april 2012 20:25 uur beoordeling: 10

"Snel, professioneel, ethisch verantwoord, goedkoop (1000 ipv 2950), goede communicatie/terugkoppelingwanneer nodig, korting op hypotheekrente die andere adviseurs niet noemden t.w.v. ca. 1.000,-. Daarnaast laagste rente van voorgaand geraadpleegde banken (3), goede uitleg ORV en partnerschap, gebruikte originele stukken netjes retour, snelle tussenkomst en bemiddeling bij conflict tussen bank en notaris, vooraf afgesproken prijs nagekomen ondanks extra bestede tijd, vervanger aangewezen bij dagje verlof om geen tijd te verliezen. Onze contactpersoon was Remko Grijm, bedankt, Remko."

Tjeerd Maarsen, 25 april 2012 beoordeling: 9

Ben heel erg tevreden over FACN, ondanks de korte termijn, toch hypotheek op tijd rond gekregen, snelle terugkoppeling, erg klantvriendelijk en gunstige tarieven. Kortom helemaal top, zeker voor herhaling vatbaar!

Harold Kapp, 25 april 2012 12:59 uur beoordeling: 9

Wij hebben ons naar volle tevredenheid laten adviseren in alle financiele aspecten rondom de aankoop van ons huis. Gedegen, persoonlijke benadering, effectief, en uitermate goed geprijsd. Een aanrader.

Carin, 20 april 2012 18:35 uur beoordeling: 9

Goede service. Altijd snel en vakkundig antwoord. Lage bemiddelingskosten. Zeer tevreden.

Tim Jansen, 17 april 2012 16:30 uur beoordeling: 10

Prima voor execution only. Snelle en goede antwoorden op al mijn vragen.

Marit, 16 april 2012 21:43 uur beoordeling: 9

Hypotheek overgesloten. Zag er tegenop maar ben zeer prettig en vakkundig geholpen door R. Grijm. Heb alles gevraagd wat ik niet begreep en kreeg steeds snel en duidelijk antwoord. Volgende keer kom ik weer terug bij FACN.

Stephan Griesch, 12 april 2012 23:17 uur beoordeling: 9

Begeleid door een deskundig adviseur van FACN heb ik een overlijdensrisico verzekering voor mij een mijn partner afgesloten. De gehele afhandeling verliep soepel en vlekkeloos. Ik ben hier zeer tevreden over.

Driessen, 11 april 2012 17:00 uur beoordeling: 10

Zeer goede service en snelle reactie per email. Kortom een aanrader!

R. Esser, 11 april 2012 11:24 uur beoordeling: 9

We hebben een fantastisch contact met mevrouw Sietske Meewis ervaren. Ze was zeer terzakekundig en buitengewoon duidelijk in haar uitleg. Ze kwam haar beloftes na en werkte ook nog eens snel! Onze complimenten.

P. Pijnenburg, 27 maart 2012 13:31 uur beoordeling: 8

Tijdens telefonisch gesprek is veel duidelijk geworden en heb ik informatie op maat gekregen. Ook de klantvriendelijkheid sprak mij aan.

M Heeremans, 21 maart 2012 21:49 uur beoordeling: 8

Spoedige reactie op vragen, prettig om zaken mee te doen

Menno Broers, 17 maart 2012 12:15 uur beoordeling: 9

Via FACN Hypotheek en ORV afgesloten op basis van execution only. De informatie op de website en contracten zijn helder en eerlijk. De ondersteuning van Remko en Sietske tijdens het proces was uitstekend, zeer prettige communicatie. Ook in de avonden bereikbaar en altijd snelle en duidelijke reacties. Hartstikke bedankt voor alles!

Bert, 11 maart 2012, 12:17 uur beoordeling: 9

Vriendelijke en hulpvaardige medewerkster. Tevens snelle afwikkeling

A. Schilder, 11 maart 2012 01:59 uur beoordeling: 8

Goede ervaring, correcte benadering en scherpe premie

Anita P., 7 maart 2012 20:48 uur beoordeling: 9

Via een collega bij FACN terecht gekomen en kan de goede ervaringen delen. Ik had gekozen voor de execution only vorm en ben zeer tevreden. Remco Grijm was mijn contactpersoon. Ik ben onder de indruk van de goede service, snelle reactie en deskundig commentaar op mijn vele (soms kritische) vragen en opmerkingen.

Frank & Janine, 7 maart 2012 20:38 uur beoordeling: 9

Beste Henry, Bij deze willen wij je nog hartelijk bedanken voor je hulp voor onze hypotheek! We zijn super tevreden, en zullen je dan ook graag bij iedereen aanbevelen! Groetjes, Frank & Janine

Michiel V., 7 maart 2012 12:27 uur beoordeling: 9

Snelle afhandeling, klantgericht, een kundige contactpersoon, goed bereikbaar

P. Bartlema, 3 maart 2012 10:23 uur beoordeling: 9

Zeer positieve ervaring met de executie only vorm van hypotheek bemiddeling. Voor alle die weten wat ze willen en niet de behoefde hebben elders een administratief medewerker tegen consultancy tarief 20 uur te betalen kan ik FACN aanbevelen!

Stevens, 1 maart 2012 09:47 uur beoordeling: 9

Vanaf het begin heb ik contact gehad met Sietske Meewis voor een hypotheek + overlijdensrisicoverzekering. Wat meteen opviel was het meedenken, het proactief handelen, de nauwkeurigheid maar vooral doen wat er was toegezegd. Ondanks de tijdsdruk die erop stond heeft Sietske ons uitstekend geholpen en alles op tijd rond kunnen krijgen. Aan Sietske heb je een hele goede als je je zaken goed geregeld wilt hebben.

G. Gallé, 28 februari 2012 20:28 uur beoordeling: 9

Als kritische consument verwacht ik snelheid, klantvriendelijkheid, perfecte afhandeling en een hele scherpe prijs. FACN bewijst dat het kan. Top gedaan! Ik ben bijzonder tevreden!

Harry, 28 februari 2012 11:47 uur beoordeling: 9

Mijn ervaring met FACN is zeer positief. De bemiddeling is goed, beantwoording van vragen via zowel telefoon als e-mail is snel maar vooral deskundig. Daarnaast is het belangrijk scherpe tarieven te kunnen krijgen. Via FACN is dit zeker mogelijk. Een aanrader voor iedereen die al weet wat hij of zij voor hypotheek c.q. andere financiële product(en) wil.

H.I., 27 februari 2012 21:16 uur beoordeling: 8

Duidelijke informatievoorziening; ontvangen correspondenties worden samengevat op relevantie zodat duidelijk is wat gevraagd is. Goede bereikbaarheid, en snelle reactietijd. Transparante kostenstructuur; duidelijk welke kosten bij dienstverlening horen. Van te voren is duidelijk welke kosten achteraf in rekening gebracht gaan worden. Klein minpuntje; Had wel verwacht dat het verschil in aanvraag en verschil in offerte opgemerkt zou zijn. Al met al dikke voldoende; mijn beste ervaring tot op heden met financieel adviseur/tussenpersoon

Martijn, 21 februari 2012 20:38 uur beoordeling: 8

Bedankt voor de duidelijke uitleg op de vragen die wij hadden bij het maken van de keuze voor een ORV. De reactie op vragen was spoedig.

R. van Arnhem, 16 februari 2012 21:44 uur beoordeling: 8

Duidelijk, snel en conform toezeggingen.

J. van der Leest, 15 februari 2012 22:33 uur beoordeling: 9

Mevrouw Meewis is vriendelijk, klantgericht en reageert snel en gericht op vragen en opmerkingen. Heel plezierig om als klant zo benaderd te worden.

Anoniem, 14 februari 2012 10:10 uur beoordeling: 8

Zeer prettig telefonisch contact gehad, verdere afhandeling van aanvraag polis snel en correct. Zullen TAF zeker aanraden

Peter Lochtenberg, 13 februari 2012 19:23 uur beoordeling: 9

Wij hebben een execution only hypotheek afgesloten en dit ging heel goed. Hele snelle reactie op de mails, duidelijke antwoorden, snel telefonischt contact. Niet steeds teruggebeld gaan worden. Voordat we in zee gingen met Remco vond ik al die positieve klantervaringen lichtelijk verdacht. Maar ik kan niet anders dan ook een positieve te sturen. De kosten zijn trouwens laag in vergelijking met de concurrent. (heb overigens geen advies traject gehad).

G.C. Mabelis, 13 februari 2012 10:14 uur beoordeling: 9

Uitstekende ervaring. Correcte en snelle afhandeling. Prima informatie.

M. Haken, 27 januari 2012 12:45 uur beoordeling: 8

Ik heb het contact met de FACN en in het bijzonder met mevrouw Meewis als erg prettig en ondersteunend ervaren.

Paul D., 16 januari 2012 11:44 uur beoordeling: 8

Goedendag, Mijn hypotheekbemiddelaar was/is Remco Grijm. Ik heb de communicatie met Remco als zeer prettig ervaren. Met name vanwege de zeer snelle en nuttige terugkoppeling, waardoor steeds snel gehandeld kon worden. De execution only variant waarbij wel per mail en telefoon vragen gesteld kunnen worden icm een gunstig tarief vind ik een prettig alternatief in vergelijking met de standaard hypotheekadviseur Ik wil jullie bedanken voor de prettige samenwerking en wens jullie veel succes voor de toekomst!

D. Boom, 16 januari 2012 10:34 uur beoordeling: 9

Bijzonder vriendelijke organisatie welke snel en effectief handelt. Denken goed mee in combinatie met de laagst mogelijke prijs. Klantgericht denken staat hoog in het vaandel.

Anoniem, 9 januari 2012 14:43, beoordeling: 9

Remko heeft ons uitstekend geholpen met het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering. Ondanks dat we precies wisten wat we wilden, doemden er steeds nieuwe vragen op in deze toch wat ingewikkelde materie met verstrekkende consequenties als je per ongeluk iets verkeerd aangeeft. Remko heeft ons er goed doorheen geloodst. Hij gaf steeds heel snel, kundig, bijzonder helder en prettig antwoord op al onze vragen en voegde hier en daar ook nog wat tips toe. Een verademing, zulke tussenpersonen mogen er meer komen.