Beoordelingen Goedkoopste Hypotheekadviseur

Sinds enkele jaren vragen wij onze klanten hun ervaringen en beoordeling met ons te delen. Dit kan zijn bij het afsluiten van een hypotheek, risicoverzekering of een andere financieel product.

De meeste klanten kiezen de dienstverlening zonder advies, sommigen met advies.


Op verzoek worden naamsgegevens beperkt weergegeven. De klantervaringen en beoordelingen door onze klanten zijn alle authentiek en met toestemming van de klant geplaatst!

Zelf hypotheek afsluiten?

Beoordelingen Goedkoopste Hypotheekadviseur 2019
Beoordelingen Goedkoopste Hypotheekadviseur 2018
Beoordelingen Goedkoopste Hypotheekadviseur 2017
Beoordelingen Goedkoopste Hypotheekadviseur 2016
Beoordelingen Goedkoopste Hypotheekadviseur 2015
Beoordelingen Goedkoopste Hypotheekadviseur 2014
Beoordelingen Goedkoopste Hypotheekadviseur 2013
Beoordelingen Goedkoopste Hypotheekadviseur 2012
Beoordelingen Goedkoopste Hypotheekadviseur 2011
Beoordelingen Goedkoopste Hypotheekadviseur 2010
Beoordelingen Goedkoopste Hypotheekadviseur 2009


Lees hieronder de klantervaringen en beoordelingen van 2020:

Jan Marien Evers, 3 maart beoordeling 10

De hypotheek geregeld met Dhr. Luigjes. Zeer deskundig en perfect advies gekregen. Altijd goed bereikbaar, daardoor is alles vlot en nauwkeurig geregeld.


Foka Rouw, 2 maart beoordeling 10

Zeer deskundig en duidelijk. Duidelijke omschrijving wat aan te leveren en snelle afhandeling per mail. Uiterst tevreden. Dank.


Henry Liefting, 30 december beoordeling 10

Heel prettig geholpen door Dhr. Luigjes. Ten allen tijde snelle reacties gekregen op vragen of mailtjes. We merkten dat er veel kennis en kunde in huis was en dat hij overal connecties heeft. Dit resulteerde in een aankoop van een huis binnen een maand tijd! Absoluut nooit het gevoel gehad een nr. te zijn zoals vaak elders. Ben blij met de keuze voor FACN en zou er altijd weer terug komen in de toekomst!


J. Moerman, 30 december beoordeling 10

Hallo hier even een bericht uit Kootwijkerbroek we hebben zeer goede ervaringen 5 jaar geleden en hypotheek laten regelen nu recent weer een hoop dingen laten regelen als we documenten door sturen wordt het direct verwerkt en geregeld als het snel en goed geregeld moet worden moet je bij luigjes in Uddel wezen we zijn vol lof en voor een nette prijs dat is wel zo fijn

J. Werff, 21 december beoordeling 10

Kort: snelle reactie, vrije keuze, goed advies, wat op de site staat is ook wat er gegeven wordt, rente percentages kloppen met de site, maar ook streng als het moet.
Omdat wij van de ene kant van Nederland naar de andere kant van Nederland verhuizen stelde de bank heel veel vragen. Hier hiel onze adviseur ons continu heel snel mee zelfs op zaterdag. De bank nam helaas iedere keer weer ruim de tijd waardoor wij bijna in de problemen kwamen. Maar door een spoedaanvraag kwam het op het laatste moment toch nog goed. Hij heeft ons zelfs op zaterdag de dag dat de ontbindende voorwaarden afliepen nog goed geholpen en geadviseerd.
Ook was het prettig dat wij alles zelf vrij konden kiezen: welke bank, welke vorm hypotheek wij namen, welke verzekering uiteraard adviseerde hij ons hier wel in.
Helaas heb ik bij andere organisaties slechte ervaringen. Zo werden bepaalde banken en verzekeringen bijna dwingend opgelegd.


Malou, 14 december 2020 beoordeling 10

Hypotheek laten verzorgen door Henry Luigjes.
Zeer positief ervaren. Snel en adviserend contact
.


Renu Sardjoe Mishre, 14 december beoordeling 10

Ik ben heel positief over de dienstverlening . Er wordt heel adequaat gereageerd op vragen. Heel kundig en veel kennis in huis! Ik zou het zo weer doen. Scheelt heel wat centen en je bent in heel goede handen.Bastiaan Doedée, 26 november beoordeling 10

Zeer prettige ervaring gehad en buitengewoon vriendelijk geholpen. Vaak zelfs in het weekend, binnen een uur antwoord gekregen. Helemaal niet aan te merken en de moeite waard!S. Besselink, 26 oktober beoordeling 10

Perfecte service en snelle persoonlijke afhandeling. No nonsense en flexibele klantvriendelijke instelling.


Walther & Jolanda, 26 oktober beoordeling 10

Beste Review Lezers. Hierbij een echte review van zeer tevreden klanten en dat al meer dan 10 jaar. 12 jaar geleden was ik Walther gescheiden en probeerde een ander huis te kopen. Dankzij diverse problemen, onder andere met ziekte, was een hypotheek afsluiten lastig. Via Internet kwam ik toen bij FACN terecht, dhr. Grijm. Deze heeft toen de hypotheek bij Florius verzorgd. Deze aankoop was de verdere basis voor onze vermogensopbouw. De rente bleef maar zakken en deze hypotheek heb ik voor de helft afgelost. Vorig jaar gingen wij kijken om een tweede huis te kopen. Zo gingen we van overlevingsprobematie, naar luxe problemen! Uiteindelijk dit jaar in de zomer offerte aangevraagd op de eigen woning. Consumptief krediet heet dit bij Sietske Meewis. We hebben uiteindelijk maar geen tweede huis gekocht maar een mooi vrijstaande huis in Limburg. Eigenlijk dus voor niets een offerte aangevraagd……… Ware het niet dat we dankzij deze offerte het huis konden kopen. We konden immers aantonen dat wij kredietwaardig waren. Dhr. Henry Luigjes heeft vervolgens weer een offerte aangevraagd voor de nieuwe woning. Het is Henry gelukt om binnen 10 dagen de nieuwe hypotheek af te sluiten! Henry is zo snel met het verwerken van de aangeleverde documenten, dat ik steeds de vertragende factor was. Ook leuk om te vermelden dat het telefoon contact heel prettig is geweest. De prijs van het afsluiten van de hypotheek was ook zeer prettig, zijnde € 695 gebaseerd op execution-only. d.w.z. dat de klant zelf weet wat hij wil, maar de tussenpersoon vraagt de hypotheek aan. Henry en Sietske bedankt! Walter en Jolanda


Anoniem, 21 september beoordeling 7

Voor hypotheek advies zijn wij naar FACN gegaan. Wij zijn geholpen door Henry. Wat wij heel fijn vonden is dat de mogelijkheid is om buiten kantoortijden afspraken te plannen. Henry is goed op de hoogte van de situaties qua rente. Zo werden wij benaderd om een afspraak te vervroegen zodat wij binnen een gunstiger rentetarief zouden komen. Wij hebben beide erg weinig kennis van hypotheken, Henry heeft ons geprobeerd om alles zo goed mogelijk uit te leggen.

Henk Hazeleger, 14 september beoordeling 10

Fantastische adviseur die deskundig en betrouwbaar te werk gaat en alle afspraken netjes nakomt! Aanrader.


JR, 4 september 2020 beoordeling 10

Met de deskundige en efficiënte hulp van de heer Luigjes een goede hypotheek afgesloten. Procesbewaking en snelheid van reageren was uitstekend. Zeer aan te raden dienstverlener!


Ewald Timmen, 3 september beoordeling 9

Het was een prima strak geregisseerd proces met een goede uitkomst. Snelle, duidelijke respons, geen blabla en een hoog werktempo, ging alle dienstverlening in Nederland maar zo…….


Ruud, 14 augustus beoordeling 10

FACN werkt snel en efficiënt. Altijd binnen een dag een reactie. Hypotheek was vlot en probleemloos geregeld!


Mark, 12 augustus beoordeling 10

Goede kennis in huis. Denken graag mee. Dikke 10!


Claire, 11 augustus beoordeling 10

Wij zijn zeer tevreden over de geboden service. We kregen reminders ruim voor het verstrijken van een deadline, etc. Zeer aanrader om met deze dienstverlener in zee te gaan.Marleen, 28 juli beoordeling 9

Ik heb een erg goede ervaring met Henry! Ondanks Corona duurde het wat langer, wat ik persoonlijk wat spannend vond! Maar door de fijne begeleiding, het snelle reageren en lastminute wijziging van Henry is alles gelukt! Over twee weekje krijg ik de sleutels al. Dankjewel nogmaals!


Cor van Es, 15 juli beoordeling 10

Dit is inmiddels de 3de keer dat ik via Henry een hypotheek regel. Ditmaal voor mijn schoondochter en oudste zoon. Doordat zij zelf nieuwbouw gaan doen en ook door de corona duurde alles wat langer dan verwacht. Maar uiteindelijk wel met een goede afloop. Henry reageert zeer snel en niet alleen van 9 tot 5. Alles samen weer goed geregeld en de samenwerking weer voor herhaling vatbaar. De 4de keer loopt inmiddels, want ook is Henry bezig voor mijn schoondochter en mijn middelste zoon. Henry bedankt!


Guus Vriens, 11 juli beoordeling 3

Ben niet tevreden over Henry Luigjes. Geeft informatie zonder overleg met de geldverstrekker. Als je hem daar op aanspreekt, krijg je als antwoord: ik kan niet alles weten! Ik wilde een nieuwe offerte, aangezien de rente was gedaald. Is dus niet door gegaan en kost mij nu dus gedurende de rentevast periode ca 1500 euro!!

Reactie van Henry
Dank voor uw opbouwende kritiek. Er was zeker wel overleg met de geldverstrekker, echter de geldverstrekker geeft binnen de geldigheidstermijn van de offerte geen gewijzigde offerte af. Dat is ook juist van de geldverstrekker en dit heb ik minstens 5 keer proberen uit te leggen aan de heer Vriens. Ik kon mijn inziens niet van tevoren weten dat de heer Vriens eventueel binnen de offerte duur wilde wijzigen. Een aantal geldverstrekkers hebben de dagrentegarantie en een aantal ook niet. Dank voor de beoordeling met het cijfer 3, want ik had gezien uw communicatie met mij maximaal 1 verwacht, dus dat valt 200% mee. Wij wensen u veel woonplezier toe, dit ondanks de in uw ogen ongeveer netto € 3,75 per maand te veel aan rente.Ruben Kruithof, 1 juli beoordeling 10

Uitstekende dienstverlening, betrokken en zeer professioneel. Echt een aanrader! Voor ons maakte de korte lijntjes en het snelle reageren het erg fijn om samen met Henry een hypotheek af te sluiten. Binnen een week of drie was alles geregeld. Met een betrokken, vriendelijke en snelle omgang zijn wij heel tevreden. Wij raden het iedereen aan.


Olivier, 29 juni beoordeling 9

Snel en accurate service tegen absolute bodemprijs, wie is daar nu niet blij mee? Ben zelf 15 jaar hypotheekadviseur geweest en weet wat er bij komt kijken. Over prijs kwaliteit verhouding meer dan tevreden.Jan Rijser, 11 juni beoordeling 10

Nu voor de 2e keer bij dit bedrijf een hypotheek afgesloten en wederom tot volle tevredenheid. De begeleiding van de hypotheekspecialist, de heer Henry Luigjes, was perfect. Hij heeft verstand van zaken, beoordeelt de ingestuurde documenten zeer snel, reageert ook bijzonder snel op mailtjes en is zeer goed bereikbaar. Indien er documenten niet werden goedgekeurd, om wat voor reden dan ook, dan werd je zeer goed begeleid/geadviseerd om de juiste documenten aan te leveren. Hij anticipeerde ook heel goed op eventuele vragen van de geldgever. Ook de doorlooptijd was prima in orde. Ik had eerder goede ervaringen met Hypotheek24, maar FACN is absoluut van een hoger niveau. Een echte aanrader!!!!


Raymon, 11 juni beoordeling 10

Al eerder hebben we via Henry een hypotheek afgesloten. Aangezien dit zo naar tevredenheid ging zijn we nu voor een nieuwe woning vanzelfsprekend weer bij hem uitgekomen. Wederom top geregeld en toch nog een handige verdeeltip omtrent de hypotheek meegekregen ondanks dat de aanvraag bij ons zelf lag. Dank wederom!


J.M.G. Deen, 8 mei beoordeling 10

Hypotheek volledig laten verzorgen door FACN. Buitengewoon prettige contacten, hebben verstand van zaken, adviseren goed en handelen adequaat. Ondanks vrij complexe financiering heeft FACN er alles vlotjes doorheen geloodst. Resultaat: binnen enkele weken een hypotheek voor 20 jaar vast tegen de laagste rente. Chapeau!


Anoniem, 7 mei beoordeling 9

Als je weet wat je wilt met je hypotheek dan is dit een prima partij om een hypotheek voor je te bemiddelen. Er wordt snel gereageerd op vragen en als er documenten werden aangeleverd. Geen overbodige poespas en al met al lagen de stukken binnen 2 weken na aanvraag bij de notaris. Ik kan deze partij zeker aanraden.Andre Moquette, 28 april beoordeling 9

Zeer tevreden over de begeleiding bij het zelf afsluiten van de hypotheek. Henry Luigjes was zeer geduldig – ook bij mijn hier en daar kritische vragen over de soms overdreven bureaucratie die ik ervoer van de kant van de beoogde geldverstrekker.


Anoniem, 21 april beoordeling 9

Wij zijn goed geholpen door FACN, na een vrijblijvend gesprek werd met een dag een hypotheekofferte aangevraagd. Communicatie gaat erg snel en wij zijn goed geholpen.


Mark en Annemieke ten Bouwhuijs, 18 april beoordeling 10

Bij de aankoop van ons huis en alles wat daarbij komt kijken heeft Henry Luigjes ons heel goed begeleid. Wij konden met al onze vragen bij hem terecht en op onze mails hadden we altijd snel antwoord. Een erg positieve ervaring dus. Mochten we ooit weer een adviseur nodig hebben, dan nemen we zonder twijfel weer contact op met Henry.


Jan en Nienke van Asselt, 17 april beoordeling 10

Henry heeft ons op uitstekende wijze geholpen. Hij heeft ruim de tijd voor ons genomen. Ons van goed advies voorzien in de verschillende hypotheekvormen. Op onze vragen kregen wij altijd tijdig reactie. Kortom, een echte aanbeveling.


Fam. Van Bokhorst, 15 april beoordeling 10

Wij zijn ontzettend goed geholpen door Henry Luigjes. Na een goed gesprek wisten we waar we aan toe waren en wat we konden. Nu binnen 1,5 maand alles rond en hebben we een huis gekocht. Henry, we willen je heel erg bedanken voor de goede adviezen en fijne samenwerking. Vriendelijke groet, Marcel & Jonna van Bokhorst.


Jo, 27 maart beoordeling 9

Ik zocht een eenvoudige hypotheek voor weinig kosten en dhr. Luigjes heeft dit vlot en correct voor mij weten te bemiddelen. Prettig dat het zo online kon.


Anoniem, 26 maart beoordeling 10

Zeer goed geholpen. Tijdens het hele proces vlot en deskundig geholpen. Goed, vriendelijk in het contact en doortastend en de afhandeling. Henry bewaakt het proces zorgvuldig en zorgt voor een minimale doorlooptijd. Zeker aan te bevelen!


M. van Son, 23 maart beoordeling 9

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening. Ik heb gebruik gemaakt van de execution-only optie. Goede, duidelijke en snelle communicatie. Een aanrader zeker ook gezien de vele werkzaamheden die voor een goede prijs verricht zijn.


Anoniem, 7 maart beoordeling 10

Wij zijn zeer snel en deskundig geholpen door de heer Luigjes. Niets is teveel voor hem en hij denkt erg goed mee met de klant. Hij heeft meerdere keren met de hypotheekverstrekker gebeld om bepaalde specifieke dingen te regelen. Een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding! Een echte aanrader! De volgende keer gaan wij zeker weer met hem in zee.


W. Borstelaar, 29 februari beoordeling 8

Wij zijn uiterst tevreden hoe Henry ons geholpen heeft, proces verliep snel, advies was fijn!
Piet Vermeer, 18 februari, beoordeling 10

Na een uitgebreid en deskundig kennismakingsgesprek, is de verdere procedure zeer voorspoedig verlopen en met een goede begeleiding. Ik ben dan ook zeer tevreden over FACN (Henry Luigjes)Anoniem, 14 februari, beoordeling 9

Vakkundig en professioneel geholpen door de heer Luigjes. Top!


Anoniem, 14 februari, beoordeling 9

Henry reageert snel, is duidelijk in wat er wordt verwacht en is prettig in de communicatie. Je kunt bij hem terecht voor al je vragen telefonisch en via mail.E. van der Veer, 22 januari 2020 Beoordeling 10

In Nederland geven we niet gauw een 10. Maar wat als een onderneming precies doet wat ze beloofd en dat op een aangename snelle wijze? Adequaat reageren, snelle respons, eindresultaat uitstekend. Volgens mijn oude rapportboekje is uitstekend een 10


Anoniem, 9 januari 2020 Beoordeling 9

Wij zijn goed begeleid en alles was goed geregeld. Wel nog een advies, er stond bij wat een notaris gemiddeld ongeveer kost. Ik had geen offerte bij een notaris opgevraagd, heel stom van mij, nu was ik het dubbele kwijt.