Beoordelingen Goedkoopste Hypotheekadviseur 2010

Op deze pagina staan beoordelingen gepubliceerd van onze klanten uit 2010. Op verzoek van de klanten worden hun naamsgegevens soms beperkt weergegeven. De klantervaringen zijn alle authentiek en met toestemming van de klant geplaatst!

Bekijk hier alle beoordelingen tot nu toe.


Anoniem, 31 december 2010 14:02

Via een aantal vergelijkingssites ben ik bij FACN terecht gekomen. De overlijdensrisicoverzekering die ik op het oog was bij FACN aanzienlijk goedkoper dan bij andere aanbieders. Omdat ik FACN niet kende ben naar ervaringen van anderen op zoek gegaan. Ik kwam eigenlijk alleen positieve reacties tegen en ben daarom met ze in zee gegaan. Ook over de snelle en persoonlijke reacties op mijn vragen via email en de efficiënte afhandeling ben ik erg tevreden.
Anonieme plaatsing ja


Remco van Lit, 28 december 14:34

Ik ben zelf als acceptant werkzaam in de (levensverzekering-)branche en zie dagelijks aanvragen van en beloningen voor verzekeringsagenten voorbij komen. Door diverse ervaringen ben ik daardoor wat argwanend contact aangegaan met FACN. Ik verwachtte op ieder moment een addertje onder het gras, maar gaandeweg werd mij duidelijk dat FACN wel degelijk is zoals zij zichzelf in de markt zet, namelijk volledig open en transparant en daarnaast nog eens zeer ter zake kundig. In mijn mailbox bleek dat ik de afgelopen maand maar liefst 35 keer mailcontact had met FACN. Wat mij betreft is dan ook de vooraf afgesproken beloning dubbel en dwars waard gebleken. Daarnaast ban ik ook in mijn eigen werk in staat eea genuanceerder te bekijken. Hulde en bedankt!

Michel, 24 december 2010 16:52

Zeer goede ervaringen opgedaan bij FACN. Na de gesprekken bij andere bekende partijen (ik hoef ze niet bij naam te noemen) waar ik geen goed gevoel bij heb gekregen is FACN wel open en eerlijk. Geen verborgen kosten en vooral redelijke kosten !!!! Bij de andere partijen betaal je echt veel te veel geld. Wij hebben een relatief simpel product qua hypotheek aflosvrij met spaar en dat hier 2 a 3000 eur aan kosten voor gemaakt moet worden is misdadig. FACN rekent een vast bedrag af a 1200. Daarbij reageert men zeer snel op vragen en hebben ze kundig advies als je dit nodig mocht hebben. Helemaal Top...echt waar.

Anoniem, 23 december 2010 13:28

Goed helder en snel klantcontact bij het afsluiten van mijn overlijdingsrisicoverzekering ik ben dan ook uitermate tevreden
Anonieme plaatsing ja


C. van Wieringen, 13 december 2010 18:42

Wij zijn zeer tevreden over Facn. Opvallende goede service, men reageert direct op je vraag via mail of telefoon. Kort samengevat, vriendelijk, snelle en correcte doeltreffende actie's

Tijmen, 12 december 2010 22:32

Goeie ervaring met FACN Contact persoon Remco ! Remco bedankt. Mvg tijmen&danique

P. Bulters, 8 december 2010 14:31

snelle correcte afwikkeling, vriendelijke email-benadering. Zeer tevreden.

Anoniem, 3 december 2010 16:28

Bij het oversluiten van mijn hypotheek kwam ik FACN tegen op internet. Ik twijfelde aanvankelijk of het wel een goed idee zou zijn om dit via internet te regelen, maar ik ben zeer tevreden over de manier waarop ik ben geholpen. Vragen werden snel en vakkundig beantwoord en geen moeite was teveel. Goede service, zeker voor herhaling vatbaar!
Anonieme plaatsing ja


Arie Schenk, 3 december 2010 10:40

Omdat ik de oplichters op het gebied van verzekeringen en hypotheken meer maar dan ook meer dan zat ben ben ik in zee gegaan met FACN. Ik was is het begin erg sceptisch maar ik moet bekennen het is een absolute aanrader. Voor mij echt nooit meer anders. Zeer professioneel, kennis van zaken, snel, meedenkend, zeer klantgericht en dat tegen een fractie van de kosten. Mijn speciale dank gaat uit naar mevrouw Sietske Meewis.

Anoniem, 1 december 2010 20:58

Via internet kwamen wij er achter dat het afsluiten van een hypotheek stukken goedkoper kan via FACN. Er is openheid over de kosten, dat kan ik van de diverse hypotheekadviseurs die wij eerder gesproken hadden niet zeggen. Tip: vraag gewoon wat het kost. Een adviesgesprek bij een hypotheekadviseur is in het begin gratis, maar daarna gaat de teller lopen en betaal je flink. Dan kom je er snel genoeg achter dat FACN veel voordeliger is. Niets is nu eenmaal gratis in deze wereld. De service van FACN is prima. Wij hadden vooraf zelf al uitgezocht wat voor hypotheekvorm het beste bij ons past maar afsluiten van een hypotheek moet vaak middels een tussenpersoon gebeuren en wij betaalden dus niet voor uitgebreid hypotheekadvies (de diverse vormen). FACN weet welke addertjes onder het gras zitten en FACN heeft ons heel goed geadviseerd hierover zonder daarvoor extra kosten te rekenen. Wij zijn zelf langs geweest om documenten te brengen. FACN zit in een klein kantoortje (eerder een knus tuinhuis) ergens op de Veluwe. Je hoeft dus niet te betalen voor een duur gebouw en gladde mannetjes in te dure pakken. Diegenen die wij hebben gesproken zijn kundig en hulpvaardig. Wij hebben nu een prima hypotheek met lage rente en daar ging het uiteindelijk om. Het voelt goed dat wij met het FACN in zee zijn gegaan. Een aanrader! Anonieme plaatsing ja

Ton van Gelder, 1 december 2010 15:34

No-nonsense, directe en snelle communicatie (email/phone) goede service met als resultaat dat de hypo vlot is afgehandeld met de helft aan kosten t.o.v. gangbare provisies. Doe er uw voordeel mee!

L. Eibrink, 30 november 2010 19:00

Heb onlangs een overlijdensrisicoverzekering via FACN afgesloten. Ondanks dat het geheel via internet gegaan is heb ik het als zeer plezierig en klantvriendelijk ervaren. Telefonisch goed bereikbaar. Snel en adequaat antwoord op de vragen en een plezierig afwikkeling. Wat mij persoonlijk ook heel erg aansprak is de onderhandelings fee voor het afsluiten. Een vast bedrag dat je direct na afsluiten betaald. De premie kan daardoor ook veel lager zijn. Niet van die polissen waar je gedurende de gehele looptijd te veel aan afhandelingskosten betaald. Toppie

P. Roijackers, 25 november 2010 12:17

Ik heb onlangs een Arbeidsongeschiktheidsverzekering en twee overlijdensrisico verzekeringen afgesloten via FACN. Ik ben zeer tevreden over de snelheid van handelen, de service, de bereikbaarheid, de bereidwillendheid van de mensen waar ik mee gemaild/gesproken en gechat heb en natuurlijk niet te vergeten de aangeboden premies. Ik zou zeggen probeer het zelf ook en ik ben er van overtuigd dat iedereen mijn mening zal delen.

Anoniem, 24 november 2010 20:44

Wij wisten eigenlijk al wat voor een hypotheek dat wij wilden. We hebben contact gehad met twee adviseurs die met een voorstel kwamen. Via google zijn wij terecht gekomen bij FACN en we zagen dat we gratis een second opinion konden laten doen. Hier hebben wij direct gebruik van gemaakt. Onze ervaring is dat FACN snel reageert via internet en een deskundig advies gaf. Bij de adviseurs hebben we nog eens doorgevraagd wat het advies ons kost, helaas kregen we hierover onvoldoende informatie. FACN denkt met je mee en geeft heel duidelijk aan wat de kosten zijn en als je alles doorrekent zie je toch een enorme besparing en wie wilt dat nou niet. Tijdens het hele proces houdt FACN je goed op de hoogte van het verloop. Aanvullende vragen worden snel beantwoord. Ik kan het iedereen aanraden om het advies wat ze gekregen hebben van andere adviseurs voor te leggen om te zien wat er bespaart kan worden. FACN dankjewel! Anonieme plaatsing 'ja'

Anoniem, 16 november 2010 14:34

mooie en duidelijke websites

Anoniem, 15 november 2010 15:51

FACN heeft voor mij bemiddeld voor het oversluiten van mijn hypotheek. Mijn vragen werden snel en vakkundig beantwoord, zelfs in de avonduren, gewoon top. Daar ik precies weet wat ik wil en met name niet wil, is de formule "execution only" voor mij een efficiënte uitkomst. Het hoeft verder geen verhaal dat door deze manier van zaken doen je aanzienlijk goedkoper uit bent. Andere bemiddelaars werken veel al met provisie. Je weet dan nooit exact welke belangen zij hebben hier omtrent en of de klant dan ook daadwerkelijk het beste en prijstechnisch het beste produkt krijgt ! Ik kan iedereen deze manier van werken aanbevelen. Graag anoniem!!

anoniem, 14 november 2010 13:29

FACN heeft mij zeer goed geholpen bij het oversluiten van mijn hypotheek. Vragen werden snel en duidelijk beantwoord, meestal zefls ook 's avonds en in het weekend.

Anoniem, 9 november 2010 10:44

FACN heeft voor ons bemiddeld voor het oversluiten van zowel een overlijdensricisoverzekering alsmede ook een hypotheek. Onze vragen werden snel en vakkundig beantwoord, zelfs in de avonduren en in het weekend. Daar de producten provisievrij waren scheelde het veel geld tov van een bemiddelaar die wel een provisie incaseert. We zijn een stuk goedkoper uit. Daar wij precies weten wat we willen, is de "executive only" voor ons een uitkomst. Andere bemiddelaars wilden ons producten opdringen die wij niet wilden en niet bij ons pasten (misschien omdat dit voor hun provisietechnisch beter was?).

Wolf Ribbens, 5 november 2010 8:25

FACN heeft ons zeer professioneel geholpen door voor ons de meest geschikte en goedkope hypotheek te vinden. Ondanks dat er geen persoonlijk contact is, zijn gedurende het gehele proces punctueel, informaties en goed te woord gestaan. Je moet duidelijk weten wat je wilt, maar dan is FACN uitterst geschikt voor het aanschaffen van een hypotheek.

van de Graaff, 4 november 2010 10:25

Ik ben tevreden met de afhandeling van de omzetting van mijn Overlijdensriscodekking. Als verbeterpunt zou ik de statusmelding willen aanbevelen. Het lijkt erop of FACN er even tussenuit is op het moment dat de beoogde verzekeringsmaatschappij aanvullende zaken vraagt , bijvoorbeeld een medische keuring. Ik kijg in die periode geen terugkoppeling over acceptatie, haalbaarheid, doorlooptijd, bij wie ik het beste de keuring kan laten uitvoeren, etc. Daardoor kreeg ik na de beoogde ingangsdatum pas een bevestiging dat alles akkoord was

Martens, 2 november 2010 22:23

De mensen van FACN zijn zeer vriendelijk en goed te bereiken, zowel per mail als over de telefoon. Het is erg aangenaam werkelijk als klant te worden behandeld; alles is te vragen. Ook het financiële aanbod was zeer goed, de afsluitkosten hebben zich gelijk terugverdiend. Al met al ben ik zeer tevreden en zal een volgende keer waarschijnlijk weer zaken met FACN doen.

Ervin Ehlert, 29 oktober 2010 19:07

FACN heeft ons goed geholpen bij het oversluiten van onze hypotheek. Opvallend goed was de snelle reactietijd en de persoonlijke benadering. Ook het feit dat FACN echt onafhankelijk werkt - geen (extra) provisies maar een vast bedrag - heeft ervoor gezorgd dat ik me nergens "bedonderd" voelde (voel). Door omstandigheden hebben 2 verschillende personen ons dossier behandeld waardoor wel wat onduidelijkheden (en daarmee extra werk) zijn ontstaan, een klein minpunt. De geldverstrekkers keren tegenwoordig iedere aanvrager binnenste buiten en zeuren over de meest minieme details waardoor de aanvraag langer duurde dan verwacht. FACN heeft dit goed begeleid. Al met al een tevreden klant.

Gerrit Enderink, 26 oktober 2010 20:41

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop mijn aanvraag werd behandeld. Zeer snel en accuraat en voorzien van voldoende informatie.

A. Tuncer, 25 oktober 2010 20:46

Na een uitgebreide premievergelijking door FACN heb ik een ORV afgesloten. De provisieloze premie is zeer gunstig. Geleverde diensten door FACN was uitstekend. Alle vragen werden direct en correct beantwoord. Prima service. Remco, enorm bedankt!

md, 24 oktober 2010, 13:41

Ik heb gebruik gemaakt van de execution only werkwijze, omdat ik precies wist wat ik wilde en de regels ken. De service van facn was uitstekend! Snelle beantwoording van vragen, kennis van zaken van de procedures en directe verwerking. Ook de geldverstrekker was heel snel, waardoor het hele proces prima verliep. Wat niet helemaal duidelijk is, wat iedere geldverstrekker precies doet met de rente en afsluitprovisie als er provisieloos wordt gewerkt. Sommige hypotheekvormen wordt wel weer afsluitprovisie gerekend terwijl op het andere hypotheekdeel geen provisie wordt gerekend. Vreemd! Misschien dat facn daar meer info over op de site kan zetten. Anders moet vooraan in het aanvraagprocces toch zeker even overleg plaatsvinden met facn als je kiest voor execution only. Maar de service van Sietske was dus uitstekend!

Eric Wagner, 20 oktober 13:10

Als iemand precies weet wat voor hypotheek hij wil en eigenlijk niet op verder advies zit te wachten, biedt FACN een prima service met hun "execute only" product. Geen dure hypotheekadviseur nodig en de afhandeling is uitstekend, je wordt goed op de hoogte gehouden en bij vragen heel snel een antwoord. Complimenten !

Albert Stuijfzand, 20 oktober 2010, 10:33

Heb louter ervaring met dhr R. Grijm. Deze ervaring is zeer positief: hij antwoordt immer snel en deskundig. Heb als kritische klant erg veel vragen gesteld, toch had ik nooit de indruk dat er een teveel is gesteld.

Amanda, 19 oktober 2010, 23:54

Ik ben zeer tevreden met de manier waarop FACN de aanvraag van mn ORV heeft afgehandeld. De persoonlijke benadering, eerst per telefoon en daarna per email en met de extreem snelle reacties op al mijn vragen heeft Remko een fantastisch resultaat geleverd!

M. Thegelkamp, 19 oktober 2010, 13:05

Klantvriendelijke en snelle afhandeling, heldere en correcte informatie, goede adviezen. Absoluut aan te bevelen!

Jeroen van Dam, 8 oktober 2010, 16:06

Prima service, die qua kosten prima aansloot bij de geleverde diensten. De vertraging zat meer aan de kant van de geldverstrekker. Snelle reactietijden en goede inhoudelijke kennis.

arjan kraaij, 5 oktober 2010, 9:36

ik ben erg tevreden ze geven advies op maat en ze komen hun afspraken na de comunicatie verloopt erg goed en soepel

Mieke, 4 oktober 2010, 17;04

Mijn ervaringen met de dienstverlening zijn zeer FACN. Er is adequaat ingespeeld op mijn vragen; en FACN heeft voor mij een goed product voor een goede prijs voor elkaar gekregen bij de verzekeringsmaatschappij die ik op het oog had.

e.dekker, 2 oktober 2010, 20:38

Ook wij willen ons aansluiten bij een van de vorige reactie schrijvers dat wij zeer goed zijn geholpen door mevr. Meewis. Wij zijn zelf getipt door een medewerker van de ING bank om de zaken rond een tweede hypotheek via facn te laten regelen dan dat zij dat zouden kunnen voor een normale prijs/kwaliteit verhouding. Nogmaals mijn complimenten voor de gehele afhandeling.

mj engelen, 1 oktober 2010, 15:18

prima service en snelle reaktie. Het geautomatiseerd documenten opmaken laat echter nog wel wat te wensen over. Uiteindelijk met handmatige aanpassingen is e.e.a. toch goed gekomen.

Brassé, 29 september 2010, 11:01

Wij werden zeer correct en snel geholpen.

Anne Slaats, 22 september 2010, 08:29

Ontzettend vriendelijk en kundig zijn wij geholpen door mevrouw Meewis en de heer Grijm van FACN. Welke vraag je ook stelt, FACN probeert alles voor je uit te zoeken. Dus wij zijn zeker tevreden klanten!

Christien Wilderman, 18 september 23:04

Zeer goed: duidelijke website, goede telefonische toelichting, zeer snelle afhandeling, uitstekende en snelle service

van der Tier, 14 september 16:43

Wij zijn zeer tevreden, binnen een week is het mogelijk goed advies en ORV af te sluiten op manier die bij ons past. Heel hartelijk dank en zeker aan te bevelen.

Michel van den Noordt, 23 augustus 13:32

Onze ervaring met Facn met het oversluiten van onze hypotheek is zeer positief! Duidelijk, eerlijk en transparant. Goede service voor een goede prijs. Een aanrader!

W. v.d. Wal, 21 augustus 16:17

Ik heb meerdere verzekeringsagenten en hypotheekadviseurs ontvangen,maar bij facn denkt men aan de klant maar niet aan de klant iets aanraden met hoge verdienste,dit wil ik kenbaar maken,dak voor de zeer goede service en de goede afwerking. Klasse.

Jeroen, 12 augustus 19:55

Hallo, Wij hebben FACN gevraagd om te bemiddelen bij het afsluiten van onze hypotheek en wil graag onze ervaring delen. Ik ben nl. erg tevreden over de transparante opzet, de goede adviezen, kosten voor bemiddeling en jullie snelle reacties op mijn verstuurde mails (ook 's avonds). Dankzij jullie hebben we nu een voordelige hypotheek en verzekering afgesloten met de voorwaarden waar wij ons prettig bij voelen. Ik kan FACN van harte aanbevelen en wanneer ik zelf weer een hypotheek of verzekering wil afsluiten, zal ik eerst bij jullie aankloppen. Nogmaals bedankt voor de prettige samenwerking. Met vriendelijke Groeten, J.

Fam. Gommers, 14 juli 20:05

We zijn erg tevreden over de dienstverlening van FACN. Zojuist hebben we het akkoord van de bank binnen voor de hypotheek van ons nieuwe huis. Omdat we al precies wisten wat voor hypotheek we wilden hebben (execution only) vond ik het geen probleem om vrijwel alles via de telefoon of email te doen. Ik heb op meerder plekken hypotheekadvies gevraagd, maar FACN was mijns inziens de goedkoopste en de transparantste, zonder provisie en voor een vast bemiddelingsbedrag. Mijn hypotheek is rond, ik ben tevreden en kan FACN bij iedereen aanraden!

Anoniem, 2 juli 16:37

Onze ervaring met FACN is in één woord GEWELDIG! Wat een fantastische formule en wat een goede eerlijke insteek binnen de grote financiele wereld. We wisten niet dat er zoveel werd verdiend bij hypotheekverstrekkers. Uiteraard betaal je bij FACN ook, maar het is volledig transparant. Geen dubbele bodems, helder en eerlijk wat voor diensten ze aanbieden en de bijbehorende kosten. Daarnaast zijn jullie zeer deskundig, klantvriendelijk en betrokken. Ik wilde soms zelf nog de voortgang goed volgen, maar vaak zat er in mijn mailbox dan alweer een update over de gang van zaken. Werkelijkwaar geen op- of aanmerkingen. We zijn meer dan tevreden! Ga zo door....wij zullen jullie van harte bij de mensen om ons heen aanbevelen.


De Bruijn, 1 juli 2010 11:07

Ik heb een ORV execution-only afgesloten via FACN. Mijn ervaring is zeer positief. Ik contacteer ze altijd via mail en krijg dan vaak binnen een paar uur al antwoord (ook `s avonds en in het weekend). Het antwoord is altijd zorgvuldig, er wordt dus echt gelezen wat je hebt geschreven. Ik heb nog nooit te horen gekregen 'we kunnen u niet helpen' of ik stuur u even door naar een andere afdeling waar je vervolgens ook weer niet wordt geholpen zoals me al vele malen is overkomen bij andere bedrijven. Doordat je het emailadres krijgt van een specifiek persoon, kan ik gelukkig steeds dezelfde persoon mailen en hoef ik dus niet 100x mijn verhaal te doen en krijg je zelfs een soort persoonlijke band. Er is zeker kennis van zaken, en er wordt niet moeilijk gedaan over vragen, zelfs de meest detaillistische vragen over voorwaarden werden beantwoord. Ik voel me hier ook nooit bezwaard om weer een vraag te stellen ook al is het de 20ste. Ook vind ik het persoonlijk erg prettig dat verschillen tussen producten wel worden uitgelegd en er tips worden gegeven, maar de keus heel duidelijk aan jou wordt gelaten. Ook word je nog steeds keurig geholpen nadat het geld binnen is en het is ook nog eens zeer snel aangepast daarna. Uit ervaring weet ik dat dat zeker niet bij elk bedrijf zo is.


D.p.m Musters, 28 juni 10:23

Zeer goede en snelle service...

M. Lambrechts, 24 juni 2010 21:36

Na een jaar zoeken naar een goede hypotheekadviseur (ik heb er 7 versleten), kwam ik via de site bij FACN terecht. Ik ben werkzaam in de commerciele dienstverlening, en erg kritisch in de manier waarop ik behandeld wil worden. Niet liegen, niet twee agenda's hanteren, wel meedenken met de klant. Maar bovenal, als iets niet lukt door tijdsdruk, mij dit als klant eerlijk vertellen, waardoor ik weet waar ik aan toe ben. Alles wat FACN mij in het begin beloofd heeft, zijn ze nagekomen. Ondanks dat FACN communiceerd via telefoon en email (in de praktijk vaak een koud contact), heb ik de samenwerking als heel warm ervaren! Kortom, erg tevreden.

Frank, 17 juni 2010 23:30

Ik had van tevoren een vaste prijs afgesproken voor het afsluiten van een hypotheek, en verder geen provisie betaald. Ondanks extra werk om NHG rond te krijgen werd alles netjes afgehandeld. Ze geven altijd een snelle reactie op email, ook 's avonds. Het enige minpuntje is dat emails met persoonlijke gegevens niet beveiligd zijn. Verder is FACN over alles heel transparant: bij een hypotheek met provisie werd me precies voorgerekend wat de provisie zou zijn, zonder dat ik daar eerst een offerte voor hoefde aan te vragen. Ik ben zeer tevreden over FACN!

Andre, 14 juni 2010 10:23

Ik heb onlangs via FACN een overlijdensrisicoverzekerinafgesloten tegen een zeer lage premie en dat is heel soepel en efficient verlopen. FACN was goed bereikbaar zowel telefonisch (ook 's avonds) als per email en konden mijn vragen over de voorwaarden en het proces heel helder beantwoorden. Ga zo door!

Jan Bernard, 1 juni 2010 16:49

Wij hebben dankzij FACN een provisieloze OverlijdensRisicoVerzekering (ORV) afgesloten. Dit scheelt ons enkele euro's per maand. Over 30 jaar is dat erg veel geld!

Wilco, 20 mei 2010 21:37

Zeer goede dienstverlening. Snel accuraat en tevens een goed advies. Alles secuur en keurig geregeld.

D.G. van Remmerden, 10 mei 2010 20:21

snelle afwikkeling vlotte correspondentie heldere informatie goede bereikbaarheid

H. Quicken, 6 april 2010 9:14

Sinds kort zijn mijn vrouw en ik klant. ORV afgesloten. Zeer tevreden over de prettige, correcte en vlotte service. Ga zo door!

M.Peters, 2 april 22:47

heb een eerlijk transparant advies van jullie gehad,aangaande mijn hypotheek. nogmaals bedankt.