Beoordelingen Goedkoopste Hypotheekadviseur 2014

Op deze pagina staan beoordelingen gepubliceerd van onze klanten uit 2014. Op verzoek van de klanten worden hun naamsgegevens soms beperkt weergegeven. De klantervaringen zijn alle authentiek en met toestemming van de klant geplaatst!

Lees ook:
Beoordelingen 2013
Beoordelingen 2012
Beoordelingen 2011
Beoordelingen 2010
Beoordelingen 2009


Beoordelingen 2014



Margreet, 29 december 2014 12:36 uur beoordeling: 9

“Ik ben zeer prettig geholpen en met veel inzet bij de aanvraag van de hypotheek. Vragen werden snel en duidelijk beantwoord. Dit kan ik iedereen aanraden.”


BVL, 17 december 2014 08:31 uur beoordeling: 9

“Zeer duidelijk en helder advies. Goede, duidelijke en zeer tijdige reacties op vragen en mail. Dank!”


JP, 7 december 2014 12:10 uur beoordeling: 4

“Teleurstellend slecht zowel de kwaliteit als de service. Verder werd ik telefonisch niet serieus genomen. met mijn klacht en zelfs bedreigd. Goedkoop qua prijs en de rest.”


Eric, 3 december 2014 10:16 uur beoordeling: 8

“Bereikbaarheid en betrouwbaarheid goed, snelheid van communicatie uitstekend. En de prijs tov andere execution-only aanbieders is ok.”


Boonstra, 26 november 2014 19:59 uur beoordeling: 10

“Het afsluiten van een eenvoudige polis was via de vergelijkingssite van Independer bij de goedkoopste verzekeraar Generali bijna onmogelijk. Na 10 dagen was er nog geen reactie wat veel stress opleverde ivm een deadline voor een hypotheek. Ten einde raad op zoek naar een alternatief bij FACN terecht gekomen. Sietske Meewis wist binnen 1 dag een polis van notabene Generali incl. geaccepteerde gezondheidsverklaringen te realiseren!!! Een topprestatie waaruit blijkt dat FACN zeer goede relaties heeft met verzekeraars.”


Claudia, 19 november 2014 18:47 uur beoordeling: 9

“Wij zijn erg tevreden over de wijze waarop Sietske de afwikkeling van het oversluiten van onze hypotheek heeft verzorgd. Sietske is ter zake kundig en heeft ons hiermee van het juiste advies voorzien. Ze denkt graag met de klant mee als het net even anders moet. Een volgende keer kiezen wij weer voor FACN. “


Martijn, 11 november 2014 13:16 uur beoordeling: 8

“Dienstverlening is eenvoudig. In die geval een ORV waarvan je je afvraagd: waarom mag ik niet direct afsluiten? “


Esther B, 28 oktober 2014 00:14 uur beoordeling: 8

“De aanvraag van mijn verzekering is prettig verlopen. Hoewel ik vermoed dat zij mevrouw S. Meewis druk bezet is, nam zij toch de tijd en getroostte zich meer moeite toen dit nodig bleek. Na het invullen van een gezondheidsverklaring voor de aanvraag van een overlijdensrisicoverzekering, twijfelde ik of deze verzekeraar wel de beste keus was voor mij, i.v.m. een aantal gezondheidsproblemen. Mevrouw Meewis luisterde aandachtig en kon mij inderdaad een verzekeraar aanraden die coulanter omgaat met de medische gegevens. Zij geeft advies op maat en heeft alles zeer vlot en correct afgehandeld, waarvoor mijn hartelijke dank! “


Bouwhuis, 21 oktober 2014 08:17 uur beoordeling: 8

“Ik ben prettig geholpen door mevrouw Meewis van FACN. Ik kan het een ieder aanraden. Korte lijnen, snelle adequate opvolging. “


Janssen, 13 oktober 2014 21:23 uur beoordeling: 7

“snelle service, afhandeling en acceptatie van 1 ORV polis en 2 alimentatie verzekeringen. er zaten wel meerdere kleine spelfouten in onze namen (voorletters en tussenvoegsel) bij de offerte.”


Ada Bosch, 6 oktober 2014 12:52 uur beoordeling: 10

“Bijzonder prettig, accuraat en consequent. Ik zou haast zeggen, is dat in deze tijd nog mogelijk. Zeer zeker een aanrader. Het zal de GROTE BANKEN leren, dat het ook anders kan en moet. “


R.P. van E., 25 september 2014 05:17 uur beoordeling: 8

“Snel en adequaat geholpen, altijd binnen een werkdag een reactie per e-mail. In vakantieperiode was FACN per telefoon wat lastiger bereikbaar.”


Krol, 18 september 2014 20:29 uur beoordeling: 8

“Duidelijke uitleg. Begrijpelijk product. Het duurde wel lang voordat de hypotheek rond was door veel aanvullende vragen vanuit de hypotheekverstrekker. De medewerker van FACN reageerde snel op mijn berichten.”


Stefan, 18 september 2014 08:48 uur beoordeling: 10

“Totaal geen spijt dat ik heb gekozen voor FACN. Zeer kundige en snelle service en daarnaast ook goed bereikbaar, zowel telefonisch als per mail.”


Floris Smits, 8 september 2014 09:53 uur beoordeling: 8

“Snelle actie en heldere uitleg”


Van Lagen, 1 september 2014 09:26 uur beoordeling: 8

“Er is een goede service. Alles kan ik een korte tijd geregeld worden. De medewerkers van FACN staan goed en snel voor je klaar! Een aanrader voor iedereen die een hypotheek o.i.d.nodig heeft!”


Peter Schimmel, 28 augustus 2014 12:03 uur beoordeling: 10

“Wij zijn zeer tevreden over het advies en ondersteuning bij het aanvragen van onze hypotheek. Zeer deskundig, begrijpende taal en prettig contact. “


Brinkhorst, 26 augustus 2014 15:14 uur beoordeling: 9

“Met alle informatie die je kunt vinden via internet zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Wij zijn met het volste vertrouwen op het advies van hun ingegaan en het is goed en prettig verlopen. Als u een bedrijf zoekt waar je een eerlijk, goed en snelle service krijgt raden wij FACN zeker aan.”


Joyce, 21 augustus 2014 13:45 uur beoordeling: 9

“Medewerkster neemt de tijd om verschillende opties door te nemen, geeft ook eerlijk aan als ze iets niet weet. Afhandeling snel, zoals je dit mag verwachten, maar helaas nog te weinig tegenkomt. Klantbelang staat voorop!”

Versteeg verhoeks, 19 augustus 2014 12:36 uur beoordeling: 10

“We hebben goede ervaringen bij deze hypotheekadviseur,Hij heeft ons netjes geholpen en goed advies gegeven, Als we weer een hypotheekadviseur nodig hebben zouden we zo weer voor u kiezen. Bedankt voor alles.”


Joost Beekers, 19 augustus 2014 09:50 uur beoordeling: 9

“Sietske Meeuwis van FACN heeft mij snel, adequaat en vriendelijk geholpen. Ik zou haar zeker aanbevelen aan anderen.”

Nico en Tabitha Deij, 18 augustus 2014 13:50 uur beoordeling: 10

“Wij zijn super goed geholpen. Er werd zeer snel gehandeld en wij hebben altijd het gevoel dat er in ons belang werd meegedacht. De prijs- kwaliteit verhouding is geweldig door deskundige ondersteuning en een goede prijs ten aanzien van de markt. Een 10 als beoordeling is misschien ongeloofwaardig maar dat is het zeker waard!”


A.G., 24 juli 2014 13:35 uur beoordeling: 8

“Ik ben super tevreden over de service bij FACN. Vlotte afhandeling en als je iets vraagt merk je meteen dat ze van de hoed en de rand weten. Bedrijfsvoering is ook goed georganiseerd; benodigde info is zo gevonden en ook over de kosten zijn ze vooraf duidelijk. Als je veel en/of grote documenten aan ze moet mailen is de servercapaciteit wat beperkt. Misschien zou een dienst als WeTransfer een verbeterpuntje zijn.”


Folkert, 23 juli 2014 16:52 uur beoordeling: 9

“Prima en deskundige ondersteuning. door het maken van de test kwam ik er zelf achter of ik het zonder advies aan zou willen pakken en dit gaf mij ook het gevoel dat ze het bij FACN serieus doen. heb dus hypotheek zonder advies afgesloten en ben daar prima en goed in ondersteund. wat ik mij wel afvraag is omdat ik een nogal simpele hypotheekaanvraag had, of de kosten van € 850 wel reëel zijn. ik betaal waarschijnlijk dan nog steeds mee aan lastiger en moeilijker hypotheekaanvragen. “


R. Kloek, 23 juli 2014 15:37 uur beoordeling: 9

“Uitermate tevreden over discretie en snelle afwikkeling. In feite geen puntje van kritiek of het zou moeten zijn dat de geruisloosheid een maat is voor betrokkenheid, maar dat is zoeken naar iets dat er niet is! 10-1=9; 1 is het reservegetal, haha”


LMD Lamberigts, 22 juli 2012 22:52 uur beoordeling: 9

“Uitstekende ervaring. Zowel een dame als een heer gesproken en contact gehad via de mail. Erg behulpzaam, snel en goed geïnformeerd. Ik kan u de diensten van FACN zeker aanraden. “


Harold, 22 juli 2014 07:55 uur beoordeling: 9

“FACN heeft me uitstekend geholpen: duidelijk, snel en vertrouwd. Als je weet wat je wilt, dan is werken met FACN aan te raden.”


L. Koster, 18 juli 2012 16:29 uur beoordeling: 9

“Goed geholpen voor een goed en concurrerend tarief. Goede communicatie,goed bereikbaar en vriendelijk personeel. Hier kan je prima terecht voor je hypotheek!! “

G. Woudenberg, 7 juli 2014 14:22 uur beoordeling: 9


“Wij zijn uitermate tevreden over het advies en de afhandeling van onze hypotheek. Het advies van Henry en Sietske was helder, eerlijk, en doordacht, met het belang van de klant voorop gesteld. Verhouding costs vs service is optimaal.”

Nicole, 7 juli 2014 10:51 uur beoordeling: 9

“Zeer tevreden over het afsluiten van een polis. Snelle correcte afhandeling.”


Gert, 16 juni 2014 10:14 uur beoordeling: 10

“Dit was de 3de keer dat FACN mij heeft geholpen met het regelen van een polis. Helderdere en duidelijke vergelijkingen. Prima prijs verhouding voor de dienstverlening . En adequaat reageren (zelf op zaterdag!!).”


Betsy R, 10 juni 2014 10:02 uur beoordeling: 9

“snelle en duidelijke service”


Merijn H, 2 juni 2014 12:27 uur beoordeling: 9

“Ik heb een execution only hypotheek afgesloten via FACN, dit was een hele prettige ervaring. Remco Grijm heeft mij uitstekend geholpen, ook toen ik wat vergeten was in te vullen , allemaal geen probleem. Je krijgt ook \'s avonds vrijwel meteen antwoord op email, wat ik erg prettig vond. Erg fijn, uitstekende service, Remco bedankt!! :)”


H.H. van Veldhuizen, 21 mei 2014 21:36 uur beoordeling: 9

“We zijn zeer vlot en keurig verzorgd door het aanvraagproces geloodsd. Alle lof voor de medewerkster van FACN en hartelijk bedankt!”


Ronald Zuyderduyn, 9 mei 2014 19:02 uur beoordeling: 8

“De samenwerking was prettig. je krijgt snel antwoord op je vragen en reageren goed op wat je wilt. de prijs kwaliteit verhouding is goed te noemen. Twee aandachtpunten bij mijn dossier: de berekening van de hypotheek afrekening bij de notaris was anders dan ingeschat en ik vind dat ze een bkr toets als standaard moeten opnemen in het protocol. dat voorkomt veel onduidelijk en langere doorlooptijd.”


J.D. Boot, 6 mei 2014 14:24 uur beoordeling: 9

“Alles conform afspraak verlopen. Als je precies doet wat gevraagd wordt heb je geen problemen. Ook vraagjes per telefoon of email worden goed, snel en correct behandeld door Sietske Meewis. Zij zit er bovenop. Positieve ervaring. Maar wat mij betreft zou het wel iets goedkoper kunnen, bv €500 ipv €795.”


A. van D., 30 april 2014 09:10 uur beoordeling: 9

“Ik ben voor wat betreft de aanvraag van mijn OVR-verzekering zeer te spreken over de snelle en adequate dienstverlening van het FACN.”


M. Engelen, 29 april 2014 13:48 uur beoordeling: 9

“Hypotheek en overlijdenriscoverzekering via FACN afgesloten. Execution only. Hypotheek advies was wat mij betreft niet nodig, begeleiding was zeer goed te noemen. Kan het aan iedereen aanraden, scheelt duizenden euros “


Maarten, 22 april 2014 07:08 uur beoordeling: 7

“Proces goed en duidelijk. Waarschijnlijk door de snelheid enkele slordigheidjes, maar de polis was correct.”


Feiko Hielkema, 16 april 2014 14:13 uur uur beoordeling: 9

“Prima, en zeer snelle service. Waar voor je geld.”

A&S, 3 april 2014 23:38 uur uur beoordeling: 9

“We zijn door FACN vakkundig geholpen met onze execution only hypotheekaanvraag. Altijd snelle en duidelijke reacties op onze vragen, en goede kennis van zaken. Wij raden FACN van harte aan!”.

Cor van der P. , 1 april 2014 21:09 uur uur beoordeling: 9

“Sietske heeft ons op een vriendelijke, snelle en adequate wijze ondersteund bij de hypotheekofferte. Deze wijze van dienstverlening heeft absoluut een toegevoegde waarde. Kan ik een ieder met enige kennis van zaken aanbevelen.”

Evelien, 31 maart 2014 20:19 uur uur beoordeling: 9

“Wij hebben de verzekeringen zonder advies afgesloten. Dit was erg snel geregeld. Duidelijke communicatie.”

Maartje en Gerard, 26 maart 2014 15:22 uur beoordeling: 9

“Prima ervaring! Alles werd snel en goed afgehandeld.”

Fam Knaapen, 14 maart 2014 08:38 uur beoordeling: 9

“Goede en snelle service. Zeker het persoonlijk contact en de hulp van de medewerker(ster) is zeer goed bevallen. Conclusie: aan te bevelen als het geen probleem is het e.e.a. zelf te regelen.”

Hans van Pelt, 10 maart 2014 13:49 uur beoordeling: 9

“Ik heb een overlijdensrisicoverzekering via FACN afgesloten. De berekeningen waren helder en de aanvraag via de website verliep soepel. Datzelfde was ook bij de communicatie met FACN het geval.”

Maria B, 4 maart 2014 15:30 uur beoordeling: 9

“Wij zijn zeer te spreken over FACN. Hoewel wij gekozen hebben voor alleen bemiddeling zonder advies, heeft FACN altijd snel gereageerd en goed contact onderhouden.”


Filip, 27 februari 2014 20:48 uur beoordeling: 8

“Snel en deskundig advies”


Miriam, 27 februari 2014 14:07 uur beoordeling: 9

“Prettig contact met Sietske Meewis, snelle reactie op vragen via de mail. Vriendelijk en kennis van zaken. Transparant over kosten. Goede prijs voor deze verzekering. Kortom, zeer tevreden. “


De Vries, 26 februari 2014 13:35 uur beoordeling: 9

“Alles wordt snel en goed geregeld. Vragen via de mail worden snel beantwoord en alles was duidelijk.”


Wybo, 24 februari 2014 10:17 uur beoordeling: 9

“correct , snel en voordelig”


Alex Klein, 18 februari 2014 21:15 uur beoordeling: 9

“Prima en snelle afhandeling voor een goede prijs. Ideaal voor de doe het zelvers.”


Pascal, 11 februari 2014 6:37 uur beoordeling: 9

“Goede services, binnen enkele uren antwoord op je vragen, zelfs na 18 uur. Controle van de door jou opgestuurde documenten, één contactpersoon en de hypotheekverstrekker was binnen 9 werkdagen akkoord met de getekende offerte. Zelfs een rentekorting hebben ze kunnen regelen tegen een kleine bijbetaling!”


Martijn Monteban, 10 februari 2014 19:41 uur beoordeling: 9

“Hypotheek afgesloten dmv execution only. Remko reageerde zeer snel op mails, ook s avonds en in het weekend. Mede hierdoor was de offerte zeer snel binnen en ook het definitieve akkoord door de bank duurde slechts anderhalve week na het insturen van de documenten. Ruim voor het verstrijken van de ontbindende voorwaarden was onze hypotheek helemaal rond.”


Rob en Petra, 10 februari 2014 13:11 uur beoordeling: 9

“Wij hebben een TAF overlijdensrisicoverzekering via FACN afgesloten. De berekeningen en aanvraag via de website waren eenvoudig en overzichtelijk. De afhandeling van de aanvraag is snel en soepel verlopen. Communicatie vindt op een zeer plezierige wijze plaats. Vele organisaties kunnen hier een voorbeeld aan nemen.”


Marc N., 10 februari 2014 10:19 uur beoordeling: 7

“Prima ervaring. Wel veel formulieren om in te vullen voor een ORV. Ik moest eerst alles nog uitprinten en daar moest ik halverwege het papier bij vullen. Alles wel prima geregeld”


Dany Manie, 9 februari 2014 14:01 uur beoordeling: 10

“een overlijdensrisico afgesloten en ze hebben het met spoed geregeld en ook goed advies van Sietske super bedankt, en mochten we weer iets nodig hebben gaan we zeker terug naar Facn”


P. Janssen, 6 februari 2014 10:10 uur beoordeling: 9

“Hypotheek verhoging ingeregeld en ORV afgesloten . Heb het proces als zeer prettig ervaren . Zeer correcte afhandeling !Bedankt daarvoor !”


Ad Rens, 30 januari 2014 13:35 uur beoordeling: 9

“Zeer prettige ervaring om met FACN te werken. In het bijzonder met goede adviezen van Sietske Meewis welke haar afspraken correct snel en to the point afhandelde op een vriendelijke mannier.”


Ton D., 28 januari 2014 19:23 uur beoordeling: 9

“Het contact met FACN is een verademing. Goede en snelle respons op vragen. Beloftes worden nagekomen. En daarnaast ook heel erg aardig in de contacten. Ik zal dit kantoor zeker aanbevelen”

Jan-Hein, 28 januari 2014 18:30 uur beoordeling: 9

“Bijzonder hulpvaardige servicedesk heeft ons dmv snelle terugkoppelingen snel begeleid tot aanvraag van het gewenste product, aldus zeer tevreden!”

TA v Nordennen, 21 januari 2014 13:41 uur beoordeling 8

“Positieve ervaring bij het afsluiten van een OLRVZ. Duidelijk en snel met een goede prijs/ kwaliteit verhouding Bedankt MVG”

Herman Guliker FFP, 15 januari 2014 22:33 uur beoordeling 8

“positief, snel de offerte per mail, update mbt de status, snel ook de dekkingsbevestiging. Maw, zoals je verwacht te worden behandeld.. wordt je ook behandeld. Prima dus.”

J Visscher, 9 januari 2014 15:58 uur beoordeling 9

“Aanvraag papieren en antwoord op mijn vraag binnen een paar uur via de mail ontvangen, zeer snelle en correcte reactie !.”