Sponsor ook dit jaar weer Walk4Water

donderdag, 14 maart 2013

Elke minuut sterven er kinderen door gebrek aan schoon drinkwater. Terwijl de oplossing vaak simpel en goedkoop is.

Walk4Water is het jaarlijkse sponsorloopevenement van ZOA. Deelnemers kunnen 7, 10 of 20 kilometer wandelen en zich hiervoor laten sponsoren. Ook is er voor hardlopers een recreatieve crossloop van 10 kilometer. De laatste kilometers van de loop draag je een jerrycan met water. Zo kun je ervaren wat het is om kilometers te moeten lopen voor water.

Doel van de sponsorloop Walk4Water

Doel: € 100.000,- voor drinkwater in Afghanistan. Zo krijgen 1.360 gezinnen in de regio Deh Sabz toegang tot schoon drinkwater en betere hygiëne.

Sietske en Niki van FACN lopen ook dit jaar weer samen mee met de sponsorloop. Wilt u hen sponsoren? Dat kan.

Ga naar sponsorformulier,

* zoek op 'Ermelo' en dan 'Sietske' en geef uw sponsorbedrag door
* zoek op 'Uddel' en dan 'Niki' en geef uw sponsorbedrag door

De laatste 5 kilometer wordt afgelegd met een jerrycan met water. Zo kunnen deelnemers ervaren wat het is om kilometers te moeten lopen voor water.

Sponsoren

Help de 1.360 gezinnen in Afghanistan en haal zoveel mogelijk sponsorgeld binnen! Hoe? Vraag je familie, vrienden, collega's, gemeenteleden en buren om je te sponsoren of organiseer een actie om aan sponsorgeld te komen. Bijvoorbeeld door lege flessen in te zamelen, de auto van je ouders te wassen en vul maar in. Hoe meer sponsorgeld we met elkaar ophalen, hoe meer mensen we kunnen helpen aan schoon drinkwater!

Op www.walk4water.nl tref je alle informatie aan.