Hypotheekhulp: handige tool bij afsluiten hypotheek

maandag, 13 februari 2012

Of je nu voor het eerst een huis koopt of je huidige huis verkoopt, de nieuwe online Hypotheekhulp van Wijzer in geldzaken helpt met het maken van de juiste afwegingen en het nemen van de juiste beslissingen bij het afsluiten van een hypotheek.

In ongeveer vijftien minuten krijg je een overzicht van de belangrijkste beslissingen bij het afsluiten van een hypotheek en krijg je een checklist met wat je allemaal moet weten, voordat je een hypotheek gaat afsluiten.

Uit onderzoek van Wijzer in geldzaken blijkt dat als mensen een hypotheek gaan afsluiten, zij eerst uitgebreid gaan zoeken naar informatie. Naast persoonlijk contact met bijvoorbeeld een tussenpersoon of financieel adviseur, is internet een bron die veelvuldig wordt geraadpleegd.

Om onder andere deze groep mensen een helpende hand te bieden, heeft Wijzer in geldzaken de Hypotheekhulp ontwikkeld.

Hiermee krijg je een totaalbeeld van wat je zou kunnen en wat je zou willen op het gebied van hypotheken en een persoonlijke checklist waar je verder mee aan de slag kunt. Het is daarom verstandig om naast het gebruik van de Hypotheekhulp altijd persoonlijk advies in te winnen. (bron: Wijzeringeldzaken.nl)

Start hypotheekhulp

In ongeveer 15 minuten heb je een totaalbeeld en een persoonlijke checklist.