Lagere afsluitkosten en zonder provisie hypotheek afsluiten?

zaterdag, 19 november 2011

Via de dienstverlening 'execution only' bij het afsluiten van een hypotheek, komen wij grote groepen (ervaren) consumenten tegemoet die graag zelf rechtstreeks verantwoordelijk willen zijn voor de aanschaf en het beheer van hun financiële voorzieningen. Deze groep heeft geen behoefte meer aan hypotheekadvies of inhoudelijke bemoeienis van een hypotheekadviseur.

De meeste hypotheken moeten wel via een bemiddelaar worden afgesloten en dat is dan ook onze rol.

Tijdelijk actie:
- € 699 bemiddelingskosten voor provisievrije aflossingvrije/annuiteiten/lineaire hypotheek
- € 999 bemiddelingskosten voor provisievrije hypotheek met meerdere hypotheekvormen
- € 225 voor een provisievrije risicoverzekering*


Sluit eenvoudig uw hypotheek goedkoop af, nadat u het adviestraject al heeft doorlopen met een financieel planner of elders al van advies bent voorzien of gewoon zelf graag uw zaken regelt.

Meest recente klantervaring:

C. Schuurmans, 18 november 2011 22:06 uur - beoordeling: 10

Ja, alle ervaringen op deze site spreken voor zich. Bij mij ook alles netjes geregeld tot aan de notaris door Remko Grijm.
meer beoordelingen 2011

Omdat wij geen persoonlijk advies geven bij gebruikmaking van onze execution only mogelijkheid, bent u zelf verantwoordelijk voor de productkeuze en de afstemming op uw persoonlijke situatie. Veel ervaren hypotheekklanten gingen u al voor, ook zij besparen fors.

Goedkoop elke hypotheek van uw keuze afsluiten?
Neem gerust contact met ons op of bel 0900 - 446 0 446 (lokaal tarief)


Grootste aanbod hypotheken zonder provisie en zonder afsluitkosten.

De wetgever kent de term ‘execution only’ ook bij hypotheken. Dit is een vorm van dienstverlening waarbij u als klant alles beslist en de hypotheekadviseur alleen uw opdracht of verzoek uitvoert.

Op de execution only dienstverlening, is de Gedragscode Hypothecaire Financieringen (GHF norm 01-08-2011) van toepassing. Deze gedragscode heeft invloed o.a. op de maximale hypotheeksom en hypotheekvorm. Er is bij enkel bemiddeling geen afwijking mogelijk.