Hypotheek verlengingsvoorstel ontvangen?

donderdag, 13 oktober 2011

Loopt de rentevaste periode van uw hypotheekrente dit jaar af? Ofwel: moet u uw hypotheekrente opnieuw vastzetten en de hypotheekrente verlengen?

Ondanks alle regels die banken andere opleggen, zien we helaas nog veel te vaak dat banken 3 weken voor het aflopen van de rentevaste periode de klant een verlengingsvoorstel voor de rente toezenden. Jammer.

Zeker in de huidige moeilijke kredietmakrt is het vrijwel ondoenlijk om in minder dan 3 weken een hypotheek over te sluiten. Sommige banken staan ook niet toe dat bestaande klanten de rente tijdelijk variabel zetten om zo een boete bij oversluiten na aflopen rentevaste periode te voorkomen. Helemaal klantonvriendelijk!

Bij het opnieuw vastzetten van uw hypotheekrente is uw bank in de meeste gevallen niet de voordeligste aanbieder van de verlengingsrente. Bij uw huidige bank ontvangt u vaak een veel hogere verlengingsrente voor de nieuwe rentevaste periode dan bij een andere bank of voor nieuwe klanten. Dat betekent een flinke stijging van uw maandlasten! Niet leuk, maar er is een oplossing!

Neem hier vrijblijvend contact op voor een GRATIS TEGENVOORSTEL en vergelijk!

Onderneem nu alvast actie zodat u de diverse rente aanbiedingen goed kunt vergelijken. Als onafhankelijk intermediair met het grootste aanbod provisievrije hypotheken, helpen wij u graag.

Heeft u al een verlengingsvoorstel ontvangen? Maak dan ook vrijblijvend gebruik van onze vergelijkingen. Wij zetten de opties graag voor u op een rij.

Neem hier vrijblijvend contact met ons op.