Ervaringen met Goedkoopste Hypotheekadviseur

vrijdag, 8 oktober 2010

Sinds korte tijd vragen wij onze klanten via onze diverse websites en via mail hun ervaringen met ons te delen. Dit kan zijn bij het afsluiten van een hypotheek, risicoverzekering of een andere financieel product en in alle combinaties. De meeste klanten kiezen de dienstverlening zonder advies, sommigen met advies.

Op deze pagina staan meningen gepubliceerd van onze klanten. Op verzoek van de klanten worden hun naamsgegevens soms beperkt weergegeven. De klantervaringen zijn alle authentiek en met toestemming van de klant geplaatst!

Wilt u uw klantervaring doorgeven? Dat kan via vertel uw klantervaring. Lees hieronder de diverse klantervaringen:


Mieke, 4 oktober 2010, 17;04

Mijn ervaringen met de dienstverlening zijn zeer FACN. Er is adequaat ingespeeld op mijn vragen; en FACN heeft voor mij een goed product voor een goede prijs voor elkaar gekregen bij de verzekeringsmaatschappij die ik op het oog had.

e.dekker, 2 oktober 2010, 20:38

Ook wij willen ons aansluiten bij een van de vorige reactie schrijvers dat wij zeer goed zijn geholpen door mevr. Meewis. Wij zijn zelf getipt door een medewerker van de ING bank om de zaken rond een tweede hypotheek via facn te laten regelen dan dat zij dat zouden kunnen voor een normale prijs/kwaliteit verhouding. Nogmaals mijn complimenten voor de gehele afhandeling.

mj engelen, 1 oktober 2010, 15:18

prima service en snelle reaktie. Het geautomatiseerd documenten opmaken laat echter nog wel wat te wensen over. Uiteindelijk met handmatige aanpassingen is e.e.a. toch goed gekomen.

Brassé, 29 september 2010, 11:01

Wij werden zeer correct en snel geholpen.

Anne Slaats, 22 september 2010, 08:29

Ontzettend vriendelijk en kundig zijn wij geholpen door mevrouw Meewis en de heer Grijm van FACN. Welke vraag je ook stelt, FACN probeert alles voor je uit te zoeken. Dus wij zijn zeker tevreden klanten!

Christien Wilderman, 18 september 23:04

Zeer goed: duidelijke website, goede telefonische toelichting, zeer snelle afhandeling, uitstekende en snelle service

van der Tier, 14 september 16:43

Wij zijn zeer tevreden, binnen een week is het mogelijk goed advies en ORV af te sluiten op manier die bij ons past. Heel hartelijk dank en zeker aan te bevelen.

Michel van den Noordt, 23 augustus 13:32

Onze ervaring met Facn met het oversluiten van onze hypotheek is zeer positief! Duidelijk, eerlijk en transparant. Goede service voor een goede prijs. Een aanrader!

W. v.d. Wal, 21 augustus 16:17

Ik heb meerdere verzekeringsagenten en hypotheekadviseurs ontvangen,maar bij facn denkt men aan de klant maar niet aan de klant iets aanraden met hoge verdienste,dit wil ik kenbaar maken,dak voor de zeer goede service en de goede afwerking. Klasse.

Jeroen, 12 augustus 19:55

Hallo, Wij hebben FACN gevraagd om te bemiddelen bij het afsluiten van onze hypotheek en wil graag onze ervaring delen. Ik ben nl. erg tevreden over de transparante opzet, de goede adviezen, kosten voor bemiddeling en jullie snelle reacties op mijn verstuurde mails (ook 's avonds). Dankzij jullie hebben we nu een voordelige hypotheek en verzekering afgesloten met de voorwaarden waar wij ons prettig bij voelen. Ik kan FACN van harte aanbevelen en wanneer ik zelf weer een hypotheek of verzekering wil afsluiten, zal ik eerst bij jullie aankloppen. Nogmaals bedankt voor de prettige samenwerking. Met vriendelijke Groeten, J.

Fam. Gommers, 14 juli 20:05

We zijn erg tevreden over de dienstverlening van FACN. Zojuist hebben we het akkoord van de bank binnen voor de hypotheek van ons nieuwe huis. Omdat we al precies wisten wat voor hypotheek we wilden hebben (execution only) vond ik het geen probleem om vrijwel alles via de telefoon of email te doen. Ik heb op meerder plekken hypotheekadvies gevraagd, maar FACN was mijns inziens de goedkoopste en de transparantste, zonder provisie en voor een vast bemiddelingsbedrag. Mijn hypotheek is rond, ik ben tevreden en kan FACN bij iedereen aanraden!

Sabrine Jongmans, 2 juli 16:37

Onze ervaring met FACN is in één woord GEWELDIG! Wat een fantastische formule en wat een goede eerlijke insteek binnen de grote financiele wereld. We wisten niet dat er zoveel werd verdiend bij hypotheekverstrekkers. Uiteraard betaal je bij FACN ook, maar het is volledig transparant. Geen dubbele bodems, helder en eerlijk wat voor diensten ze aanbieden en de bijbehorende kosten. Daarnaast zijn jullie zeer deskundig, klantvriendelijk en betrokken. Ik wilde soms zelf nog de voortgang goed volgen, maar vaak zat er in mijn mailbox dan alweer een update over de gang van zaken. Werkelijkwaar geen op- of aanmerkingen. We zijn meer dan tevreden! Ga zo door....wij zullen jullie van harte bij de mensen om ons heen aanbevelen.


De Bruijn, 1 juli 2010 11:07

Ik heb een ORV execution-only afgesloten via FACN. Mijn ervaring is zeer positief. Ik contacteer ze altijd via mail en krijg dan vaak binnen een paar uur al antwoord (ook `s avonds en in het weekend). Het antwoord is altijd zorgvuldig, er wordt dus echt gelezen wat je hebt geschreven. Ik heb nog nooit te horen gekregen 'we kunnen u niet helpen' of ik stuur u even door naar een andere afdeling waar je vervolgens ook weer niet wordt geholpen zoals me al vele malen is overkomen bij andere bedrijven. Doordat je het emailadres krijgt van een specifiek persoon, kan ik gelukkig steeds dezelfde persoon mailen en hoef ik dus niet 100x mijn verhaal te doen en krijg je zelfs een soort persoonlijke band. Er is zeker kennis van zaken, en er wordt niet moeilijk gedaan over vragen, zelfs de meest detaillistische vragen over voorwaarden werden beantwoord. Ik voel me hier ook nooit bezwaard om weer een vraag te stellen ook al is het de 20ste. Ook vind ik het persoonlijk erg prettig dat verschillen tussen producten wel worden uitgelegd en er tips worden gegeven, maar de keus heel duidelijk aan jou wordt gelaten. Ook word je nog steeds keurig geholpen nadat het geld binnen is en het is ook nog eens zeer snel aangepast daarna. Uit ervaring weet ik dat dat zeker niet bij elk bedrijf zo is.


D.p.m Musters, 28 juni 10:23

Zeer goede en snelle service...

M. Lambrechts, 24 juni 2010 21:36

Na een jaar zoeken naar een goede hypotheekadviseur (ik heb er 7 versleten), kwam ik via de site bij FACN terecht. Ik ben werkzaam in de commerciele dienstverlening, en erg kritisch in de manier waarop ik behandeld wil worden. Niet liegen, niet twee agenda's hanteren, wel meedenken met de klant. Maar bovenal, als iets niet lukt door tijdsdruk, mij dit als klant eerlijk vertellen, waardoor ik weet waar ik aan toe ben. Alles wat FACN mij in het begin beloofd heeft, zijn ze nagekomen. Ondanks dat FACN communiceerd via telefoon en email (in de praktijk vaak een koud contact), heb ik de samenwerking als heel warm ervaren! Kortom, erg tevreden.

Frank, 17 juni 2010 23:30

Ik had van tevoren een vaste prijs afgesproken voor het afsluiten van een hypotheek, en verder geen provisie betaald. Ondanks extra werk om NHG rond te krijgen werd alles netjes afgehandeld. Ze geven altijd een snelle reactie op email, ook 's avonds. Het enige minpuntje is dat emails met persoonlijke gegevens niet beveiligd zijn. Verder is FACN over alles heel transparant: bij een hypotheek met provisie werd me precies voorgerekend wat de provisie zou zijn, zonder dat ik daar eerst een offerte voor hoefde aan te vragen. Ik ben zeer tevreden over FACN!

Andre, 14 juni 2010 10:23

Ik heb onlangs via FACN een overlijdensrisicoverzekerinafgesloten tegen een zeer lage premie en dat is heel soepel en efficient verlopen. FACN was goed bereikbaar zowel telefonisch (ook 's avonds) als per email en konden mijn vragen over de voorwaarden en het proces heel helder beantwoorden. Ga zo door!

Jan Bernard, 1 juni 2010 16:49

Wij hebben dankzij FACN een provisieloze OverlijdensRisicoVerzekering (ORV) afgesloten. Dit scheelt ons enkele euro's per maand. Over 30 jaar is dat erg veel geld!

Wilco, 20 mei 2010 21:37

Zeer goede dienstverlening. Snel accuraat en tevens een goed advies. Alles secuur en keurig geregeld.

D.G. van Remmerden, 10 mei 2010 20:21

snelle afwikkeling vlotte correspondentie heldere informatie goede bereikbaarheid

H. Quicken, 6 april 2010 9:14

Sinds kort zijn mijn vrouw en ik klant. ORV afgesloten. Zeer tevreden over de prettige, correcte en vlotte service. Ga zo door!

M.Peters, 2 april 22:47

heb een eerlijk transparant advies van jullie gehad,aangaande mijn hypotheek. nogmaals bedankt.

Dhr. H.H.J. Belt, dinsdag 13 oktober 2009 16:36

vakkundig, zeer correct, snelle afhandeling 9,0.

Bovenstaande zegt alles!!!! Zal hem bij vrienden en kennissen aanbevelen.


Anoniem, vrijdag 9 oktober 2009 19:48

snelle en acurate afhandeling 9,0

Ik kreeg snel antwoord op al mijn vragen en de verdere afwikkeling verloopt zeer vlot.


Anoniem, zondag 14 juni 2009 19:10

Snelle werker 7,0

De heer ******** geeft snel antwoord op vragen en werkt de zaken snel af. Geeft ook advies op eigen initiatief.


Dhr. Geert RUITER, woensdag 20 mei 2009 17:35

bereikbaarheid en dienstverlenend zeer goed 9,0
Bereikbaarheid via telefoon en internet zeer goed. Reactief door snel antwoord te geven op gestelde vragen, betrouwbaar overkomend en gebleken en vriendelijk. Kwam steeds belofte na!