Onderhandelen over afsluitkosten, doen!

donderdag, 11 juni 2009

De meeste hypotheken bevatten 1% afsluitkosten. Gelukkig komen er steeds meer hypotheken op de markt met 0% afsluitkosten, zogenaamde netto hypotheken. De hypotheekadviseur ontvangt dan meestal geen provisie van de bank.

U betaalt dan rechtstreeks een bepaald, vaak veel lager dan de 1% afsluitkosten in de hypotheekofferte, aan de hypotheekadviseur. Dit wordt dan bemiddelingskosten of advieskosten genoemd. Dit bedrag is fiscaal aftrekbaar.

Het mooie is nu, dat u dus echt op prijs en service kunt gaan inkopen.

Bij de Goedkoopste Hypotheekadviseur kunt u onderhandelen over de afsluitkosten.

Wij hebben uiteraard [url=http://goedkoopstehypotheekadviseur.nl/page/korting+afsluitkosten/]richtlijnenOnderhandel met ons vrijblijvend over de afsluitkosten van uw hypotheek. Shop rond en kom dan bij ons, altijd de goedkoopste hypotheekadviseur!

Wat wilt u betalen aan afsluitkosten?

[url=http://www.goedkoopstehypotheekadviseur.nl/page/bemiddelingskosten/]Geef ons hier uw voorstel door" target="_blank" class="bb-url"> voor bemiddelingskosten. Afhankelijk van uw dossier is daar soms een aanvullende korting op mogelijk.

U geeft aan wat u aan afsluitkosten of bemiddelingskosten wilt betalen, wij kijken samen met u of dat kan voor de prijs die u er voor over heeft.

Onderhandel met ons vrijblijvend over de afsluitkosten van uw hypotheek. Shop rond en kom dan bij ons, altijd de goedkoopste hypotheekadviseur!

Wat wilt u betalen aan afsluitkosten?

[url=http://www.goedkoopstehypotheekadviseur.nl/page/bemiddelingskosten/]Geef ons hier uw voorstel door