Florius Profijt hypotheken zonder afsluitkosten

donderdag, 5 maart 2009

Om in te spelen op de vraag naar hypotheken op feebasis, introduceerde Florius per 12 januari 2009 binnen haar gehele Profijtlijn de Florius Profijt Hypotheek zonder afsluitkosten.

Zoals de naam al zegt, kent de Florius Profijt Hypotheek zonder afsluitkosten geen afsluitkosten. Door het vervallen van de afsluitkosten ontvangt de hypotheekadviseur geen hypotheekprovisie.

Afhankelijk van de gekozen aflosvorm binnen de hypotheek ontvangt de hypotheekadviseur mogelijk nog wel doorloopprovisie. Dit geldt voor de aflosvormen Spaar, Bankspaar, Hybride en Vermogensopbouw. Samen met u stelt de hypotheekadviseur de hypotheekadvieskosten op. Dit levert u voordeel op én de meest heldere hypotheek advieskosten!

Voordelen Florius Profijt Hypotheek zonder afsluitkosten

Dankzij het introduceren van de Florius Profijtlijn zonder afsluitkosten:

- kan de goedkooppste hypotheekadviseur u altijd vanuit het productassortiment van Florius het meest geschikte product adviseren: een hypotheek met of zonder hypotheek afsluitkosten;

- onderstreept Florius haar rol als ondersteunende partij aan de onafhankelijke hypotheekadviseur;

- u en de goedkoopste hypotheekadviseur hebben zo de mogelijkheid om bij het hypotheekadvies en bemiddeling van Florius-producten zonder afsluitkosten de beloning samen vast te stellen;

- en blijft de rente gelijk aan de huidige Profijtlijn.

Meer weten over de Goedkoopste Hypotheekadviseur, hypotheken zonder afsluitkosten en zelf te bepalen advieskosten? Gebruik ons contactformulier.