Nieuwe spaarhypotheek Afab

vrijdag, 20 februari 2009

bron: InFinance Nieuwe spaarhypotheek AfabAfab Service Providing introduceert de ´Waerdevol spaarhypotheek´. Deze spaarhypotheek moet zich onderscheiden door de eerste vier jaar 10 procent rentevergoeding te bieden. Hierdoor groeit het eindkapitaal voor aflossing sneller. Na vier jaar is de rentevergoeding weer gelijk aan de hypotheekrente die men betaalt, zoals bij iedere spaarhypotheek. Het verzekeren van premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid is mogelijk.

Met de opname in het Waerdevol label komt het product nu ook binnen handbereik van alle intermediairs aangesloten bij de dochtermaatschappijen van AFAB Service Providing (Xtensive, FSD, PensioenPoint, Quarré en StercK/ViaFeria).

Bij de Waerdevol spaarhypotheek treedt WoonNexxt Hypotheken op als aanbieder van hypothecair krediet en is als aangesloten instelling van ABN AMRO Hypotheken Groep B.V. geregistreerd bij de AFM.

Universal Leven treedt op als aanbieder van levensverzekeringen en is onderdeel van Allianz Nederland Groep NV. (bron: bron: InFinance )

Meer weten over de Waerdevol Spaarhypotheek via de Goedkoopste hypotheekadviseur? Bepaal zélf uw advieskosten bij het afsluiten van de Waerdevol Spaarhypotheek. Gebruik ons contactformulier.