Aktie: zonder adviseur hypotheek afsluiten, tijdelijk slechts € 695

donderdag, 1 oktober 2015

Beslis zélf en regel goedkoop uw hypotheek zonder advies.

Via de dienstverlening 'execution only' bij het afsluiten van een hypotheek, komen wij ervaren consumenten tegemoet die graag zelf rechtstreeks verantwoordelijk willen zijn voor de aanschaf en het beheer van hun financiële voorzieningen.

Execution only is bedoeld voor mensen die volledig op de hoogte zijn, weten wat zij willen en wat het beste bij hen past. Of consumenten die geen behoefte (meer) hebben aan hypotheekadvies of elders al advies hebben ingewonnen. Deze klant wil zelf verantwoordelijk zijn. Dat kan en mag.

De meeste hypotheken moeten wel via een bemiddelaar worden afgesloten. En bemiddelen is dan ook onze rol.

Tijdelijk actie t/m 31 oktober 2015:

* slechts € 695 bemiddelingskosten van offerte tot notaris met persoonlijke begeleiding

KLIK HIER VOOR MEER INFO >>>


Sluit voordelig uw hypotheek goedkoop af met onze hulp, als u zelf graag uw zaken regelt.

Meest recente klantervaring:

Saskia, 28 september 2015 11:56 uur beoordeling: 9

“Sietske heeft ons op een snelle en professionele wijze geholpen om onze hypotheek rond te krijgen. Zeker in vergelijking met andere aanbieders, die wij in onze zoektocht zijn tegen gekomen, was haar aanpak adequaat en prettig.”

meer klantervaringen uit afgelopen jaren >>>

Omdat wij geen persoonlijk advies geven bij gebruikmaking van onze execution only mogelijkheid, bent u zelf verantwoordelijk voor de productkeuze en de afstemming op uw persoonlijke situatie. Veel ervaren hypotheekklanten gingen u al voor, ook zij besparen fors.

De wetgever kent de term ‘execution only’ ook bij hypotheken. Dit is een vorm van dienstverlening waarbij u als klant alles beslist en de hypotheekadviseur alleen uw opdracht of verzoek uitvoert.

Goedkoop de hypotheek van uw keuze afsluiten?
Neem gerust contact met ons op of bel 0577 - 408 000 (08.00 - 22.00 uur)